SAADET PARTİSİ 5. OLAĞAN HACILAR İLÇE KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem 02.04.2018 - 14:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2522+ kez okundu.
 

SAADET PARTİSİ 5. OLAĞAN HACILAR İLÇE KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Saadet Partisi 5. Olağan kongresine , il başkanı Mahmut Arıkan
  Hacılar Şehit Ahmet Cihan Kilci kültür merkezinde yapılan,  Saadet Partisi 5. Olağan  kongresine , il başkanı Mahmut Arıkan ilçe başkanları,  CHP ilçe başkanı Ali Adanır ve davetliler katıldı. Divan teşekkülünden sonra İstiklal marşının okunması ile başlayan kongrede faaliyet raporu ve mali raporların okunmasından sonra siyasi konuşmalar bölümünde il Başkanı Mahmut Arıkan ve ilçe başkanı Tuncay Eser birer konuşma yaptı. Saadet Partisi İl başkanı Mahmut Arıkan, kongrede yaptığı konuşmada. Hacılar ilçe teşkilatımızın 5. Olağan ilçe kongresini yapmak için burada bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Hacılar bizim için önemli bir ilçe, önümüzdeki cumhur başkanlığı seçimlerinde Ak Parti ve MHP arasında bir ittifak süreci yaşanmakta en son yapılan referandumda bu ittifakın  % 83 oy aldığı bir ilçede kongremizi gerçekleştirmekteyiz. Tuncay Eser başkanımız  ilk bu görevi aldığı zaman kendisine senin işin hem çok kolay ,hem de çok zor demiştim. Çünkü Hacılar’da Milli görüşü bildiğini zanneden insan sayısı az, bu yönden işiniz kolay, neden zor Milli görü bildiğine  inanan  insan sayısı çok fazla. Bu yüzdende işiniz hem kolay, hem zor diye bir ifade kullanmıştım. Ama gördük ki bir çok zorluklara rağmen Hacıların en büyük salonunda bu gün bir kongre yapmaktayız.  Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  Arıkan , Hacılarda bu güne kadar görev alan yöneticilerimiz ve bu kongrede de görev alacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum dedi. Hacılar Saadet Partisi İlçe başkanı  Tuncay Eser ,Hacılar ’da il teşkilatımızın  desteği ile teşkilatımızı oluşturarak yeni ilçe binamızı faaliyete geçirdik. Bu günde burada 5. Olağan kongremizi yapmaktayız,   bundan sonra yönetin olarak ilçemizde daha iyi şeylerin yapılması ve saadet  partisinin,  daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulumuzla çalışmalarımızı daha gayretli bir şekilde devam edeceğiz. kongremize katıla ve bizi yalnız bırakmaya bütün misafirlerimize teşekkür ederim dedi.  Daha sonra yapılan seçimlerle Saadet Partisi Hacılar ilçe teşkilatının yeni yönetimi belirlendi.
Saadet Partisi 5. Olağan kongresine , il başkanı Mahmut Arıkan

 

Hacılar Şehit Ahmet Cihan Kilci kültür merkezinde yapılan,  Saadet Partisi 5. Olağan  kongresine , il başkanı Mahmut Arıkan ilçe başkanları,  CHP ilçe başkanı Ali Adanır ve davetliler katıldı. Divan teşekkülünden sonra İstiklal marşının okunması ile başlayan kongrede faaliyet raporu ve mali raporların okunmasından sonra siyasi konuşmalar bölümünde il Başkanı Mahmut Arıkan ve ilçe başkanı Tuncay Eser birer konuşma yaptı. Saadet Partisi İl başkanı Mahmut Arıkan, kongrede yaptığı konuşmada. Hacılar ilçe teşkilatımızın 5. Olağan ilçe kongresini yapmak için burada bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Hacılar bizim için önemli bir ilçe, önümüzdeki cumhur başkanlığı seçimlerinde Ak Parti ve MHP arasında bir ittifak süreci yaşanmakta en son yapılan referandumda bu ittifakın  % 83 oy aldığı bir ilçede kongremizi gerçekleştirmekteyiz. Tuncay Eser başkanımız  ilk bu görevi aldığı zaman kendisine senin işin hem çok kolay ,hem de çok zor demiştim. Çünkü Hacılar’da Milli görüşü bildiğini zanneden insan sayısı az, bu yönden işiniz kolay, neden zor Milli görü bildiğine  inanan  insan sayısı çok fazla. Bu yüzdende işiniz hem kolay, hem zor diye bir ifade kullanmıştım. Ama gördük ki bir çok zorluklara rağmen Hacıların en büyük salonunda bu gün bir kongre yapmaktayız.  Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  Arıkan , Hacılarda bu güne kadar görev alan yöneticilerimiz ve bu kongrede de görev alacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum dedi.

Hacılar Saadet Partisi İlçe başkanı  Tuncay Eser ,Hacılar ’da il teşkilatımızın  desteği ile teşkilatımızı oluşturarak yeni ilçe binamızı faaliyete geçirdik. Bu günde burada 5. Olağan kongremizi yapmaktayız,   bundan sonra yönetin olarak ilçemizde daha iyi şeylerin yapılması ve saadet  partisinin,  daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulumuzla çalışmalarımızı daha gayretli bir şekilde devam edeceğiz. kongremize katıla ve bizi yalnız bırakmaya bütün misafirlerimize teşekkür ederim dedi.  Daha sonra yapılan seçimlerle Saadet Partisi Hacılar ilçe teşkilatının yeni yönetimi belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.