RAMAZAN VE İNFAK KONULU RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMALARI SONUÇLANDI

Eğitim 11.06.2019 - 16:42, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2869+ kez okundu.
 

RAMAZAN VE İNFAK KONULU RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMALARI SONUÇLANDI

Zeynep Büşra Çakır ve Hatice Nur Kır çeyrek altınla
  Diyanet İşleri Başkanlığının, Orta Okullar arasında “RAMAZAN VE İNFAK” konusunda farkındalık oluşturmak ve gençlere “İNFAK” kültürü kazandırmak, Gençlerle Gençlik koordinatörlerini buluşturup kaynaştırmak amacıyla tüm Türkiye’de düzenlemiş Olduğu Ramazan ve İnfak Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışmaları Hacılar İlçemizde de yapıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucu dereceye giren öğrencilerimizden Zeynep Büşra Çakır ve Hatice Nur Kır çeyrek altınla ödüllendirilirken dereceye giren diğer öğrencilerimize değişik hediyeler verildi. KOMPOZİSYON 1 ZEYNEP BÜŞRA ÇAKIR (TEVFİK İLERİ İ.H.O.O) 2 HAYRUNNİSA GÖKTAŞ (TEVFİK İLERİ İ.H.O.O) 3 İREM SU GÜL (TEVFİK İLERİ İ.H.O.O) RESİM 1 HATİCE NUR KIR (ŞAŞOĞLU ORTAOKULU) 2 SÜMEYYE KARAMAVUŞ (TEVFİK İLERİ İ.H.O.O) 3 ZEHRA IRMAK (TEVFİK İLERİ İ.H.O.O)
Zeynep Büşra Çakır ve Hatice Nur Kır çeyrek altınla

 

Diyanet İşleri Başkanlığının, Orta Okullar arasında “RAMAZAN VE İNFAK” konusunda farkındalık oluşturmak ve gençlere “İNFAK” kültürü kazandırmak,
Gençlerle Gençlik koordinatörlerini buluşturup kaynaştırmak amacıyla tüm Türkiye’de düzenlemiş Olduğu Ramazan ve İnfak Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışmaları Hacılar İlçemizde de yapıldı.

Yapılan değerlendirmeler sonucu dereceye giren öğrencilerimizden Zeynep Büşra Çakır ve Hatice Nur Kır çeyrek altınla ödüllendirilirken dereceye giren diğer öğrencilerimize değişik hediyeler verildi.

KOMPOZİSYON

1 ZEYNEP BÜŞRA ÇAKIR (TEVFİK İLERİ İ.H.O.O)
2 HAYRUNNİSA GÖKTAŞ (TEVFİK İLERİ İ.H.O.O)
3 İREM SU GÜL (TEVFİK İLERİ İ.H.O.O)


RESİM

1 HATİCE NUR KIR (ŞAŞOĞLU ORTAOKULU)
2 SÜMEYYE KARAMAVUŞ (TEVFİK İLERİ İ.H.O.O)
3 ZEHRA IRMAK (TEVFİK İLERİ İ.H.O.O)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.