PAZARCILARDAN BAŞKAN ÖZDOĞAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ekonomi 05.02.2021 - 15:21, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2408+ kez okundu.
 

PAZARCILARDAN BAŞKAN ÖZDOĞAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

pazarcı esnafından bedel
  Hacılar  belediye meclisi tarafından Şubat ayı toplantısında  pazarcı esnafından bedel alınmaması konusunda  oy birliği ile karar çıkmıştı. Pazarcı esnaflarımızdan Mehmet Orhan ve Hasan Hüseyin Keşoğlu tüm Pazar esnafları adına pazar ücretin alınmaması konusunda teşekkür etmek için belediye başkanı Bilal Özdoğan’a ziyarette bulundular. Esnaflar bu zor günlerde alınan karardan çok memnun olduklarını belirterek başkan Özdoğan’a teşekkür ettiler Özdoğan, Esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha dile getiriyorum, bizde bu salgın süresince esnaflarımıza her türlü desteği vermek için çalışıyoruz.  Nazik ziyaretleri için sizlerin nezdinde tüm pazarcı esnaflarımıza teşekkür ediyorum. dedi.
pazarcı esnafından bedel

 

Hacılar  belediye meclisi tarafından Şubat ayı toplantısında  pazarcı esnafından bedel alınmaması konusunda  oy birliği ile karar çıkmıştı. Pazarcı esnaflarımızdan Mehmet Orhan ve Hasan Hüseyin Keşoğlu tüm Pazar esnafları adına pazar ücretin alınmaması konusunda teşekkür etmek için belediye başkanı Bilal Özdoğan’a ziyarette bulundular. Esnaflar bu zor günlerde alınan karardan çok memnun olduklarını belirterek başkan Özdoğan’a teşekkür ettiler

Özdoğan, Esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha dile getiriyorum, bizde bu salgın süresince esnaflarımıza her türlü desteği vermek için çalışıyoruz.  Nazik ziyaretleri için sizlerin nezdinde tüm pazarcı esnaflarımıza teşekkür ediyorum. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.