ÖZEL KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİNDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BÜYÜK ÇOŞKU İLE KUTLANDI

Gündem 30.10.2017 - 10:57, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1839+ kez okundu.
 

ÖZEL KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİNDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BÜYÜK ÇOŞKU İLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle kapsamlı
Kayseri OSB bünyesinde açılan özel Kayseri OSB Teknik Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle kapsamlı bir program gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Okul Müdürü Durmuş Payas bir açılış konuşması yaptı. Daha sonra da Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan tarafından Cumhuriyetin kuruluşundan itibaren elde edilen kazanımlar, birlik, beraberlik, yatırım, üretim, kalkınma ve gelişmişliğin değerini bilmenin yanında, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapıldı. Okul öğrencilerinin okuduğu şiirler, anlamlı sözler ve halk oyunları, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü. Kutlama sonunda, Kayseri’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Gros müsabakasında takım halinde birinci ve ikinci, bireyselde de ilk üçe giren Özel Kayseri OSB Teknik Koleji öğrencilerine, OSB Yöneticileri tarafından kupaları takdim edildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle kapsamlı

Kayseri OSB bünyesinde açılan özel Kayseri OSB Teknik Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle kapsamlı bir program gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Okul Müdürü Durmuş Payas bir açılış konuşması yaptı. Daha sonra da Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan tarafından Cumhuriyetin kuruluşundan itibaren elde edilen kazanımlar, birlik, beraberlik, yatırım, üretim, kalkınma ve gelişmişliğin değerini bilmenin yanında, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapıldı.

Okul öğrencilerinin okuduğu şiirler, anlamlı sözler ve halk oyunları, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü.

Kutlama sonunda, Kayseri’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Gros müsabakasında takım halinde birinci ve ikinci, bireyselde de ilk üçe giren Özel Kayseri OSB Teknik Koleji öğrencilerine, OSB Yöneticileri tarafından kupaları takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.