ÖZEL HASTANELERDE FARK ÖDEMEYE SON

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2018 - 13:43, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2701+ kez okundu.
 

ÖZEL HASTANELERDE FARK ÖDEMEYE SON

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sayesinde; özel sağlık kurumlarında,
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sayesinde; özel sağlık kurumlarında, Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı kurum, branş ve doktorlar tarafından sunulan, Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınan sağlık hizmetleri için, sigortalılardan alınacak ilave ücretleri ödemez ve yüksek standartta bir sağlık hizmeti alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yapıldıktan sonra İlave ücret ödenmez SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde katkı payı ödemezsiniz.  Ayrıntılı bilgi için ;   DAMLA SİGORTA   0 352 336 57 67 – 0549 336 57 67 Numaralarında bilgi alabilir Size özel fiyat Teklifleri için Kocasinan Bulvarı No:28/B (DDY İş sendikası altı) adresimize çay içmeye bekleriz.
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sayesinde; özel sağlık kurumlarında,

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sayesinde; özel sağlık kurumlarında, Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı kurum, branş ve doktorlar tarafından sunulan, Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınan sağlık hizmetleri için, sigortalılardan alınacak ilave ücretleri ödemez ve yüksek standartta bir sağlık hizmeti alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yapıldıktan sonra İlave ücret ödenmez SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde katkı payı ödemezsiniz.

 Ayrıntılı bilgi için ;

 

DAMLA SİGORTA  

0 352 336 57 67 – 0549 336 57 67 Numaralarında bilgi alabilir

Size özel fiyat Teklifleri için Kocasinan Bulvarı No:28/B (DDY İş sendikası altı) adresimize çay içmeye bekleriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.