ÖZDOĞAN, “DUALARIMIZ KAHRAMAN ORDUMUZLA”

Gündem 08.10.2019 - 17:39, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 696+ kez okundu.
 

ÖZDOĞAN, “DUALARIMIZ KAHRAMAN ORDUMUZLA”

Hacılar Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Ekim ayı meclis toplantısına
  Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Hacılar Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Ekim ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan başkanlık etti. Toplantı öncesi Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat’ın doğusuna gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’nda Türk Silahlı Kuvvetlerine başarılar dileyen Başkan Özdoğan, “Malumunuz Sayın Cumhurbaşkanımız hafta sonu yaptığı açıklama sonrasında Fırat’ın doğusuna başlayan Barış Pınarı Harekâtında operasyona katılacak Mehmetçiklerimize Allah’tan kolaylıklar, başarılar diliyorum. Kazasız, belasız hem Ülkemizin bekası hem de Dünya milletlerinin huzuru açısından Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde Sayın Cumhurbaşkanımızın bütün Dünya’nın gözüne adeta sokarcasına gösterdiği güvenli bölgenin tesisi açısından da bu harekatın inşallah hızlı bir şekilde başarılı ile neticeleneceğine dair dua ediyoruz, temenni ediyoruz.” İfadelerini kulandı. Hacılar Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında 6 asıl ve 1 ek gündem maddesi olmak üzere 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Gündemin birinci maddesinde yer alan 26.09.2019 tarih ve 2248 sayılı yardım talebi görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Gündemin 2’inci maddesinde ise Yunus Çepken İlkokulu Lego Atölyesi Protokolü görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Hacılar Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının 3’üncü maddesinde ise 2020 hazırlık bütçesinin görüşülmek üzere Plan Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.
Hacılar Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Ekim ayı meclis toplantısına

 

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Hacılar Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Ekim ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan başkanlık etti. Toplantı öncesi Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat’ın doğusuna gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’nda Türk Silahlı Kuvvetlerine başarılar dileyen Başkan Özdoğan, “Malumunuz Sayın Cumhurbaşkanımız hafta sonu yaptığı açıklama sonrasında Fırat’ın doğusuna başlayan Barış Pınarı Harekâtında operasyona katılacak Mehmetçiklerimize Allah’tan kolaylıklar, başarılar diliyorum. Kazasız, belasız hem Ülkemizin bekası hem de Dünya milletlerinin huzuru açısından Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde Sayın Cumhurbaşkanımızın bütün Dünya’nın gözüne adeta sokarcasına gösterdiği güvenli bölgenin tesisi açısından da bu harekatın inşallah hızlı bir şekilde başarılı ile neticeleneceğine dair dua ediyoruz, temenni ediyoruz.” İfadelerini kulandı.

Hacılar Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında 6 asıl ve 1 ek gündem maddesi olmak üzere 7 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin birinci maddesinde yer alan 26.09.2019 tarih ve 2248 sayılı yardım talebi görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 2’inci maddesinde ise Yunus Çepken İlkokulu Lego Atölyesi Protokolü görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Hacılar Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının 3’üncü maddesinde ise 2020 hazırlık bütçesinin görüşülmek üzere Plan Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.