ÖZDOĞAN BİRLİK BERABERLİĞİMİZE KASTEDENLERE CEVABIMIZI MEYDANLARDAN VERDİK

Gündem 16.07.2019 - 11:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1537+ kez okundu.
 

ÖZDOĞAN BİRLİK BERABERLİĞİMİZE KASTEDENLERE CEVABIMIZI MEYDANLARDAN VERDİK

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet Övüç
  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet Övüç, Meclis Üyeleri, teşkilatı ve vatandaşlar ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda vatan nöbetimizi tuttu.Hacılar Belediyesi tarafından cumhuriyet meydanına kurulan çadırı, Kayseri valisi  Şeymus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, il Müftüsü  Prof. Dr. Şahin Güven ziyaret ederken, birçok vatandaşa da Hacılar çadırında çay ikramında bulunuldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda on binlerce hemşerimiz ile bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimize kastedenlere gereken cevabı aylarca meydanları terk etmeyerek verdik. 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza bu hainliği anlatacağız. Türkiye’ye diz çöktürmek, parçalamak ve bölmek isteyenlere, aziz milletimiz ve cefakâr, vefakâr, vatansever askerimiz, polisimiz ve güvenlik görevlilerimiz fırsat vermeyecektir. Tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemiz devam edecektir. Birlik, beraberlik ve Çanakkale ruhu ile birbirimize sarılıp, destek olup daha güçlü olacağız. Hep birlikte büyük Türkiye olacağız. Dedi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet Övüç

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet Övüç, Meclis Üyeleri, teşkilatı ve vatandaşlar ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda vatan nöbetimizi tuttu.Hacılar Belediyesi tarafından cumhuriyet meydanına kurulan çadırı, Kayseri valisi  Şeymus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, il Müftüsü  Prof. Dr. Şahin Güven ziyaret ederken, birçok vatandaşa da Hacılar çadırında çay ikramında bulunuldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda on binlerce hemşerimiz ile bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimize kastedenlere gereken cevabı aylarca meydanları terk etmeyerek verdik. 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza bu hainliği anlatacağız. Türkiye’ye diz çöktürmek, parçalamak ve bölmek isteyenlere, aziz milletimiz ve cefakâr, vefakâr, vatansever askerimiz, polisimiz ve güvenlik görevlilerimiz fırsat vermeyecektir. Tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemiz devam edecektir. Birlik, beraberlik ve Çanakkale ruhu ile birbirimize sarılıp, destek olup daha güçlü olacağız. Hep birlikte büyük Türkiye olacağız. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.