ÖVÜÇ CUMHURİYET İSTİKLAL VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN SEMBOLÜDÜR

Gündem 28.10.2016 - 17:31, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1395+ kez okundu.
 

ÖVÜÇ CUMHURİYET İSTİKLAL VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN SEMBOLÜDÜR

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları birliği başkanı Ahmet Övüç 29 Ekim Cumhuriyet bayramı vesilesi ile kutlama mesajı yayınladı
ÖVÜÇ 29 Ekim 1923 günü temelleri atılan, istiklal ve özgürlüğümüzün sembolü Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümünü milletçe kutlamanın sevinci içerisindeyiz. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zafer ve ülkemizde yaşayan her bir ferdin üstün mücadelesi ve azimli duruşuyla elde edilmiş eşsiz bir destandır. O gün milletimizin ortaya koyduğu birlik, azim ve kararlılık bugün de ülkemizin güçlü bir devlet olarak dünya milletleri arasında her geçen gün yükselmesinin en önemli kaynağıdır. Dün olduğu gibi bugün de iyi ve kötü günde bir arada olan milletimiz aştığı tüm zorluklarla ve karşısına çıkan engellerle yaptığı mücadelesiyle, atalarından aldığı mirası yeni nesillere bırakarak, yarınlara emin ve kararlı adımlarla yürümeye devam edecektir. Daha güçlü ve lider bir Türkiye, hepimizin vereceği ortak çaba ve özveri ile mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, halkımızın ve esnaf sanatkârlarımızın Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum dedi.
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları birliği başkanı Ahmet Övüç 29 Ekim Cumhuriyet bayramı vesilesi ile kutlama mesajı yayınladı

ÖVÜÇ 29 Ekim 1923 günü temelleri atılan, istiklal ve özgürlüğümüzün sembolü Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümünü milletçe kutlamanın sevinci içerisindeyiz.

Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zafer ve ülkemizde yaşayan her bir ferdin üstün mücadelesi ve azimli duruşuyla elde edilmiş eşsiz bir destandır. O gün milletimizin ortaya koyduğu birlik, azim ve kararlılık bugün de ülkemizin güçlü bir devlet olarak dünya milletleri arasında her geçen gün yükselmesinin en önemli kaynağıdır.

Dün olduğu gibi bugün de iyi ve kötü günde bir arada olan milletimiz aştığı tüm zorluklarla ve karşısına çıkan engellerle yaptığı mücadelesiyle, atalarından aldığı mirası yeni nesillere bırakarak, yarınlara emin ve kararlı adımlarla yürümeye devam edecektir. Daha güçlü ve lider bir Türkiye, hepimizin vereceği ortak çaba ve özveri ile mümkün olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, halkımızın ve esnaf sanatkârlarımızın Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.