Osman A. ' nın KATİL ZANLILARI GÖZALTINA ALINDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2015 - 10:46, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1946+ kez okundu.
 

Osman A. ' nın KATİL ZANLILARI GÖZALTINA ALINDI

9 Ekim tarihinde Hacılarda bir bağ evinde Osman A. öldürülmüş olarak bulunmuştu. Olay yeri incelemesinden sonra Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı
9 Ekim tarihinde  Hacılarda bir bağ evinde Osman A. öldürülmüş olarak bulunmuştu. Olay yeri incelemesinden sonra Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Osman A.’nın komşuları ve vatandaşlarla görüşülerek zanlılarla ilgili bilgiler alındı.   Cinayet büro ekipleri  çalışma sonrasında M.S (28), S.B (31), Ö.Ç’yi (34) katil zanlısı olarak gözaltına aldı. Zanlıların yapılan ilk sorgularında suçlarını itiraf ederek, 49 yaşındaki Osman A.’yı emanet ettikleri köpek yüzünden sopalarla döverek öldürdüklerini söyledikleri öğrenildi. Soruşturma kapsamında Osman A.’yı döverek öldürdükleri sopaların yerini de gösteren 3 zanlı sorgularının ardından doktor kontrolüne getirildi. Zanlılar doktor kontrolünden geçirildikten sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildi.Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 31 yaşındaki Şerafettin Bilgin ve 28 yaşındaki Mevlüt Süt, Akın'ı döverek öldürmek suçlamasıyla tutuklandı, 34 yaşındaki Ö.Ç. ise savcılık tarafından, tutuksuz yargılanmak üzere  serbest bırakıldı.
9 Ekim tarihinde Hacılarda bir bağ evinde Osman A. öldürülmüş olarak bulunmuştu. Olay yeri incelemesinden sonra Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı
9 Ekim tarihinde  Hacılarda bir bağ evinde Osman A. öldürülmüş olarak bulunmuştu. Olay yeri incelemesinden sonra Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Osman A.’nın komşuları ve vatandaşlarla görüşülerek zanlılarla ilgili bilgiler alındı.
 
Cinayet büro ekipleri  çalışma sonrasında M.S (28), S.B (31), Ö.Ç’yi (34) katil zanlısı olarak gözaltına aldı. Zanlıların yapılan ilk sorgularında suçlarını itiraf ederek, 49 yaşındaki Osman A.’yı emanet ettikleri köpek yüzünden sopalarla döverek öldürdüklerini söyledikleri öğrenildi. Soruşturma kapsamında Osman A.’yı döverek öldürdükleri sopaların yerini de gösteren 3 zanlı sorgularının ardından doktor kontrolüne getirildi. Zanlılar doktor kontrolünden geçirildikten sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildi.Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 31 yaşındaki Şerafettin Bilgin ve 28 yaşındaki Mevlüt Süt, Akın'ı döverek öldürmek suçlamasıyla tutuklandı, 34 yaşındaki Ö.Ç. ise savcılık tarafından, tutuksuz yargılanmak üzere  serbest bırakıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.