OSB YÖNETİMİ VE ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2017 - 12:45, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2175+ kez okundu.
 

OSB YÖNETİMİ VE ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Personelin eşleri ve çocukları ile birlikte katıldığı programa Kayseri
Personelin eşleri ve çocukları ile birlikte katıldığı programa Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan başta olmak, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri de aileleriyle birlikte katıldılar. İftar yemeğinde bir konuşma yapan, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan Ramazan ayının paylaşım ve bereket ayı olduğunu ifade ederek, “Rahmet ve bereket ayında bulunduğumuz şu günlerde geleneksel personel iftarımız ile bölgemizin özveri ile çalışan personelleri ile bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Düzenlediğimiz bu programlar birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada bulunmak bizleri sevindiriyor. İnşallah benzer programlarımıza devam ederek sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.
Personelin eşleri ve çocukları ile birlikte katıldığı programa Kayseri

Personelin eşleri ve çocukları ile birlikte katıldığı programa Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan başta olmak, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri de aileleriyle birlikte katıldılar.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan Ramazan ayının paylaşım ve bereket ayı olduğunu ifade ederek, “Rahmet ve bereket ayında bulunduğumuz şu günlerde geleneksel personel iftarımız ile bölgemizin özveri ile çalışan personelleri ile bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Düzenlediğimiz bu programlar birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada bulunmak bizleri sevindiriyor. İnşallah benzer programlarımıza devam ederek sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.