OSB YÖNETİMİ KAYSERİ VALİSİ SÜLEYMAN KAMÇI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Ekonomi 14.06.2016 - 17:13, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2560+ kez okundu.
 

OSB YÖNETİMİ KAYSERİ VALİSİ SÜLEYMAN KAMÇI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Tahir NURSAÇAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Şeref ÖZDEMİR, Seyhan ARİFOĞLU
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN, Yönetim Kurulu Üyeleri  Şeref ÖZDEMİR, Seyhan ARİFOĞLU,  Özer BOSTANCI ile Denetim Kurulu Üyesi Ali İSTANBULLUOĞLU ve Bölge Müdürümüz Ali YAPRAK, Malatya Valisi iken Kayseri Valiliği’ne atanan Süleyman KAMÇI’yı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, OSB tarafından halen yürütülmekte olan ve hedeflenen hizmet ve faaliyetler hakkında bilgiler sunuldu.  
Tahir NURSAÇAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Şeref ÖZDEMİR, Seyhan ARİFOĞLU

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN, Yönetim Kurulu Üyeleri  Şeref ÖZDEMİR, Seyhan ARİFOĞLU,  Özer BOSTANCI ile Denetim Kurulu Üyesi Ali İSTANBULLUOĞLU ve Bölge Müdürümüz Ali YAPRAK, Malatya Valisi iken Kayseri Valiliği’ne atanan Süleyman KAMÇI’yı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, OSB tarafından halen yürütülmekte olan ve hedeflenen hizmet ve faaliyetler hakkında bilgiler sunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.