OSB METEM’DE BİLGİ, BECERİ VE YETENEK YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Eğitim 08.06.2016 - 16:59, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2769+ kez okundu.
 

OSB METEM’DE BİLGİ, BECERİ VE YETENEK YARIŞMASI DÜZENLENDİ

    OSB Mesleki ve Teknik Merkezi ( METEM ) tarafından, Mesleki ve Teknik Eğitim kalitesinin artırılması amacıyla, Makine Teknolojisi alanında “ 2016 Yılı Makine Teknoloji Alanı Geleneksel Bilgi, Beceri ve Yetenek Yarışması ” düzenlendi. AUTOCAD, SOLİDWORKS, SOLİDCAM, CNC ve Endüstriyel Kalıpçılık ana başlığında 6 kategoride düzenlenen yarışmada, 18 makine alanı öğrencisi dereceye girdi. Dereceye giren makine alanı öğrencilerine, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan Arifoğlu, Bölge Müdürü Ali Yaprak, Bölge Müdür Yardımcısı Adil Özhan ve sponsor firma Femaş - Ferre Metal Sanayi A.Ş. yöneticileri tarafından altın, tablet, kol saati, OSB kültürel yayınlarının yanında, okul yönetimi tarafından derece madalyası, plaketi ve başarı belgesi verildi.

 

 

OSB Mesleki ve Teknik Merkezi ( METEM ) tarafından, Mesleki ve Teknik Eğitim kalitesinin artırılması amacıyla, Makine Teknolojisi alanında “ 2016 Yılı Makine Teknoloji Alanı Geleneksel Bilgi, Beceri ve Yetenek Yarışması ” düzenlendi.

AUTOCAD, SOLİDWORKS, SOLİDCAM, CNC ve Endüstriyel Kalıpçılık ana başlığında 6 kategoride düzenlenen yarışmada, 18 makine alanı öğrencisi dereceye girdi.

Dereceye giren makine alanı öğrencilerine, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan Arifoğlu, Bölge Müdürü Ali Yaprak, Bölge Müdür Yardımcısı Adil Özhan ve sponsor firma Femaş - Ferre Metal Sanayi A.Ş. yöneticileri tarafından altın, tablet, kol saati, OSB kültürel yayınlarının yanında, okul yönetimi tarafından derece madalyası, plaketi ve başarı belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.