OSB BAŞKANI NURSAÇAN, KARDEŞLİK HİSLERİMİZİ GÜÇLENDİRMELİYİZ

Gündem 26.02.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2330+ kez okundu.
 

OSB BAŞKANI NURSAÇAN, KARDEŞLİK HİSLERİMİZİ GÜÇLENDİRMELİYİZ

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ın Regaip Kandili Mesajı
  Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ın Regaip Kandili Mesajı Regaip; rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, bize geleceğe yönelik isteklerimizi gözden geçirme imkânı veren; merhamet, şefkat, iyilik, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin doruk noktaya ulaştığı, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan mübarek bir gecedir. Bu kutsal geceyi vesile bilerek, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeye, ihtiraslarımızı dizginleyip, küçük menfaat çekişmelerinden uzak durmalı, birlik ve beraberliğimizi korumaya çaba harcamalıyız. Hoşgörü, sevgi ve saygıyı da bir yaşam biçimine dönüştürmeliyiz. Kandilin, dünyanın neresinde olursa olsun baskı, zulüm ve şiddet altında olan, sıkıntı çeken din kardeşlerimizin / ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını, Yüce Rabbimden; hepimizi barış, huzur ve esenlik içinde Ramazan’a ve Kadir gecesine ulaştırmasını diliyorum. Dedi.
Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ın Regaip Kandili Mesajı

 

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ın Regaip Kandili Mesajı

Regaip; rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, bize geleceğe yönelik isteklerimizi gözden geçirme imkânı veren; merhamet, şefkat, iyilik, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin doruk noktaya ulaştığı, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan mübarek bir gecedir.

Bu kutsal geceyi vesile bilerek, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeye, ihtiraslarımızı dizginleyip, küçük menfaat çekişmelerinden uzak durmalı, birlik ve beraberliğimizi korumaya çaba harcamalıyız. Hoşgörü, sevgi ve saygıyı da bir yaşam biçimine dönüştürmeliyiz.

Kandilin, dünyanın neresinde olursa olsun baskı, zulüm ve şiddet altında olan, sıkıntı çeken din kardeşlerimizin / ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını, Yüce Rabbimden; hepimizi barış, huzur ve esenlik içinde Ramazan’a ve Kadir gecesine ulaştırmasını diliyorum. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.