ÖĞRENCİLERDEN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

Kültür 16.04.2015 - 18:46, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2173+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERDEN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

İlçemizde bulunan Hacı Mustafa Boydak
ÖĞRENCİLERDEN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ İlçemizde bulunan Hacı MUSTAFA Boydak imam hatip lisesi salonunda düzenlenen kutlu doğum haftası etkinliğine öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kuranı kerim okunması ile başlayan programda öğrenciler peygamber efendimiz (sav) in hayatından kesitler anlatı.  Okul korosunun ilahileri ile devam eden etkinlik katılımcılara duygusal anlar yaşattı.        
İlçemizde bulunan Hacı Mustafa Boydak

ÖĞRENCİLERDEN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

İlçemizde bulunan Hacı MUSTAFA Boydak imam hatip lisesi salonunda düzenlenen kutlu doğum haftası etkinliğine öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kuranı kerim okunması ile başlayan programda öğrenciler peygamber efendimiz (sav) in hayatından kesitler anlatı.  Okul korosunun ilahileri ile devam eden etkinlik katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.