NURSAÇAN “BERAT KANDİLİ, GÖNÜLLERİMİZİ TÖVBE İLE ARINDIRDIĞIMIZ ÖZEL BİR GECEDİR.”

Gündem 26.03.2021 - 21:29, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3200+ kez okundu.
 

NURSAÇAN “BERAT KANDİLİ, GÖNÜLLERİMİZİ TÖVBE İLE ARINDIRDIĞIMIZ ÖZEL BİR GECEDİR.”

Ramazan ayına bizi hazırlayan; diri
KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’IN BERAT KANDİLİ MESAJI   “Berat Kandili, gönüllerimizi tövbe ile arındırdığımız özel bir gecedir.” Berat, bereketli gölgesi üzerimize düşmeye başlayan Ramazan ayına bizi hazırlayan; diri bir zihin ve berrak bir gönülle aşama aşama kemale ulaştıran Rabbimizle, taat ve itaat zemininde buluşturan bir yakınlaşmadır. Berat gecesi, Yüce Rabbimizin af ve mağfiret gecesidir. Bize düşen tefekkürdür, niyazdır, tevbedir. Berat Kandili'nde yenilenme ümidiyle hep birlikte tevbe etmeliyiz. Bu gece her türlü ayrılık, bencillik ve düşmanlığı geride bırakmalıyız. Bu mübarek gecenin bize sunduğu manevi iklimde beratımızı almamızın Yüce Rabbimizin ilahi mesajına kulak vermekle, ahlaki erdemleri hayatımıza yansıtmakla mümkün olacağını bir kez daha anlarız. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi, Allah'ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı Berat Gecesinin; tüm Kayserili hemşerilerimizin ve İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
Ramazan ayına bizi hazırlayan; diri

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’IN

BERAT KANDİLİ MESAJI

 

“Berat Kandili, gönüllerimizi tövbe ile arındırdığımız özel bir gecedir.”

Berat, bereketli gölgesi üzerimize düşmeye başlayan Ramazan ayına bizi hazırlayan; diri bir zihin ve berrak bir gönülle aşama aşama kemale ulaştıran Rabbimizle, taat ve itaat zemininde buluşturan bir yakınlaşmadır.

Berat gecesi, Yüce Rabbimizin af ve mağfiret gecesidir.

Bize düşen tefekkürdür, niyazdır, tevbedir. Berat Kandili'nde yenilenme ümidiyle hep birlikte tevbe etmeliyiz. Bu gece her türlü ayrılık, bencillik ve düşmanlığı geride bırakmalıyız.

Bu mübarek gecenin bize sunduğu manevi iklimde beratımızı almamızın Yüce Rabbimizin ilahi mesajına kulak vermekle, ahlaki erdemleri hayatımıza yansıtmakla mümkün olacağını bir kez daha anlarız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi, Allah'ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı Berat Gecesinin; tüm Kayserili hemşerilerimizin ve İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.