Mustafa Boydak'tan seçim yorumu: "Artık ana gündem..."

Gündem 04.11.2015 - 10:12, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 864+ kez okundu.
 

Mustafa Boydak'tan seçim yorumu: "Artık ana gündem..."

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 1 Kasım seçim sonuçlarının
Seçimlerin demokratik bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Demokratik bir şekilde Türkiye'de genel seçimler yapıldı. Ak Parti oylarını 7 Haziran seçimlerine göre artırarak, yeniden tek başına iktidar oldu. Bundan dolayı başta Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm yöneticilerini kutluyorum" dedi. Boydak, "Bu dönemde dört partiden oluşan bir meclis yapısı karşımıza çıktı. Tek başına hükümet kurma çoğunluğunu Ak Parti sağlamış oldu. Seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyoruz. Ak Parti'ye yakışır hizmetleri Türkiye ve Kayseri olarak bekliyoruz. Başbakan Sayın Davutoğlu'nun seçimden sonra verdiği olumlu mesajları çok memnuniyetle karşıladık. Başbakanımıza da yakışan buydu. Bundan dolayı kendisini kutluyorum" ifadelerini kullandı.   Bundan sonra ana gündemin ekonomi olmasını beklediklerini ifade eden Boydak şunları kaydetti:   ''İş dünyası olarak seçim sürecinin bitmiş olmasından çok büyük memnuniyet duymaktayız. Bundan sonraki süreçte memleketimizde istikrar olmasını ve bir an önce Türkiye'nin ekonomik gündeme dönmesini istiyoruz. Bundan sonra en önemli beklentimiz ana gündemin ekonomi olmasıdır. Tekrardan reform sürecine devam etmemiz gerekiyor. Yarım kalan projeler var, iş dünyasının beklediği bir takım mikro reformların yanı sıra vergi reformu gibi reformlar var. İnşallah bundan sonra dört yıl daha seçim olmayacak ve bu süreçte önümüzü görebileceğiz. Dört yıl kesintisiz büyüyen ve en az yüzde 5'lik bir büyümeyi yakalayan bir Türkiye istiyoruz. Dünyadaki konjenktörün de buna müsait olduğunu görmekteyiz. Ülkemiz vatandaşları ve iş dünyası da bu zenginleşmeden şüphesiz ki payını alacak ve AB standartlarının birçoğunun da önüne geçmiş olacağız."   Tüm siyasi partilere de teşekkür eden Boydak, "Barış içerisinde geçen genel seçimler için tüm siyasi partilerimize teşekkür ederken, mecliste temsil edilemeye hak kazanan muhalefet partilerimizin de ülkemizin ve iş dünyamızın meseleleri ile yakinen ilgilenen bir anlayış içerisinde yasama görevlerini sürdüreceklerine inanıyoruz. Bu vesile ile 1 Kasım seçimlerinin başta ülkemiz olmak üzere, tüm bölge coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyoruz" dedi.
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 1 Kasım seçim sonuçlarının
Seçimlerin demokratik bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Demokratik bir şekilde Türkiye'de genel seçimler yapıldı. Ak Parti oylarını 7 Haziran seçimlerine göre artırarak, yeniden tek başına iktidar oldu. Bundan dolayı başta Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm yöneticilerini kutluyorum" dedi. Boydak, "Bu dönemde dört partiden oluşan bir meclis yapısı karşımıza çıktı. Tek başına hükümet kurma çoğunluğunu Ak Parti sağlamış oldu. Seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyoruz. Ak Parti'ye yakışır hizmetleri Türkiye ve Kayseri olarak bekliyoruz. Başbakan Sayın Davutoğlu'nun seçimden sonra verdiği olumlu mesajları çok memnuniyetle karşıladık. Başbakanımıza da yakışan buydu. Bundan dolayı kendisini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

Bundan sonra ana gündemin ekonomi olmasını beklediklerini ifade eden Boydak şunları kaydetti:

 

''İş dünyası olarak seçim sürecinin bitmiş olmasından çok büyük memnuniyet duymaktayız. Bundan sonraki süreçte memleketimizde istikrar olmasını ve bir an önce Türkiye'nin ekonomik gündeme dönmesini istiyoruz. Bundan sonra en önemli beklentimiz ana gündemin ekonomi olmasıdır. Tekrardan reform sürecine devam etmemiz gerekiyor. Yarım kalan projeler var, iş dünyasının beklediği bir takım mikro reformların yanı sıra vergi reformu gibi reformlar var. İnşallah bundan sonra dört yıl daha seçim olmayacak ve bu süreçte önümüzü görebileceğiz. Dört yıl kesintisiz büyüyen ve en az yüzde 5'lik bir büyümeyi yakalayan bir Türkiye istiyoruz. Dünyadaki konjenktörün de buna müsait olduğunu görmekteyiz. Ülkemiz vatandaşları ve iş dünyası da bu zenginleşmeden şüphesiz ki payını alacak ve AB standartlarının birçoğunun da önüne geçmiş olacağız."

 

Tüm siyasi partilere de teşekkür eden Boydak, "Barış içerisinde geçen genel seçimler için tüm siyasi partilerimize teşekkür ederken, mecliste temsil edilemeye hak kazanan muhalefet partilerimizin de ülkemizin ve iş dünyamızın meseleleri ile yakinen ilgilenen bir anlayış içerisinde yasama görevlerini sürdüreceklerine inanıyoruz. Bu vesile ile 1 Kasım seçimlerinin başta ülkemiz olmak üzere, tüm bölge coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.