MUSTAFA ÖZSOY EBEDİYETE UĞURLANDI

Yaşam 20.07.2022 - 15:35, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3215+ kez okundu.
 

MUSTAFA ÖZSOY EBEDİYETE UĞURLANDI

İlçemizin ilk makine mühendislerinden olan
  İlçemizin ilk makine mühendislerinden olan, özellikle sporda ve matematikteki başarısıyla örnek bir öğrenci olan Özsoy ,daha sonrada başarılarını üniversite hayatında ve iş hayatında da devam ettirdi. Örnek bir insan olan Özsoy özellikle İstanbul’da bir çok gencimize okul hayatında ve iş hayatlarında yardımcı olurken, bir dönemde İstanbul Hacılarlılar derneğini kurarak başkanlığını da yaptı. Gerçek bir Hacılar sevdalısı olan Mustafa Özsoy Hacılar cami kebirde sevenleri ve ailesinin katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi. 1945 Hacılarda dünyaya gelen Özsoy ‘un hayatı. Hacılar Ortaokulundan mezun olan özsoy, 1964 :Kayseri Lisesi 1970:İ.T.Ü. Makina1974                      :Karlsruhe Teknik Üniversitesi-Al (İhtisas ve yardımcı asistan) 1976 :Karlsruhe Universitesi İşletme Kürsüsü   Yabancı Dil Bilgileri:                                                                                     İngilizce                 :iyi Almanca                :çok iyi Fransızca              :orta   İş Hayatı ve İş Tecrübeleri: 1978                       :Paşabahçe Cam Sanayi(AR-GE) 1980                       :Saray Halı A.Ş.(Mak.Enerji Md.) 1982                       :Saray Örme A.Ş.(Genel Müdür) 1984                       :Örgi A.Ş. (İthalat ,İhracat ve Satış Md.)   1986                       :Kendi firmamı faaliyete geçirdim.                                 20 yıl içinde 1 kablo , 2 textil ve 19 Elektrik                                 Elektronik fabrikasının kuruluşunu,bilhassa                                 işletmeye alınmasını gerçekleştirdim.   15 yıldan beri Dünya RAL Renk Standartları'nın Türkiye'deki yetkili ağzı olarak; tanıtma,yerleştirme ve uygulamasını yapmaktayım.Başta Marshall olmak üzere Betek,Dyo,Akzo Nobel ve diğer bütün Boya firmalarına hizmet vermekteyim.Star Export Ltd. adlı firmamla ayrıca textil ,makina ve diğer sanayi ürünlerinin pazarlanması ,imali ,ithali ve ihracı ile uğraşıyorum.(www.ralrenkleri.com)   Başarılar ve Ödüller: 2000 yılı,Paris ,     “Millenium Avrupa Altın Kalite Ödülü” 2003 yılı,Berlin,     ”Uluslararası Ticari Liderlik ve Prestij ödülü” 2004 yılı,Londra,   ”Uluslar arası Altın Taç Ödülü” 2005 yılı,Meksika, ”Dünya Üstün Pazarlama ve Kalite Ödülü” 2006 yılı ,Paris,     ”Avrupa Altın Kalite Ödülü”,  Hacılar Evli 3 çocuk babası
İlçemizin ilk makine mühendislerinden olan

 

İlçemizin ilk makine mühendislerinden olan, özellikle sporda ve matematikteki başarısıyla örnek bir öğrenci olan Özsoy ,daha sonrada başarılarını üniversite hayatında ve iş hayatında da devam ettirdi. Örnek bir insan olan Özsoy özellikle İstanbul’da bir çok gencimize okul hayatında ve iş hayatlarında yardımcı olurken, bir dönemde İstanbul Hacılarlılar derneğini kurarak başkanlığını da yaptı. Gerçek bir Hacılar sevdalısı olan Mustafa Özsoy Hacılar cami kebirde sevenleri ve ailesinin katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

1945 Hacılarda dünyaya gelen Özsoy ‘un hayatı. Hacılar Ortaokulundan mezun olan özsoy,

1964 :Kayseri Lisesi 1970:İ.T.Ü. Makina1974                      :Karlsruhe Teknik Üniversitesi-Al (İhtisas ve yardımcı asistan) 1976 :Karlsruhe Universitesi İşletme Kürsüsü

 

Yabancı Dil Bilgileri:                                                                                    

İngilizce                 :iyi

Almanca                :çok iyi

Fransızca              :orta

 

İş Hayatı ve İş Tecrübeleri:

1978                       :Paşabahçe Cam Sanayi(AR-GE)

1980                       :Saray Halı A.Ş.(Mak.Enerji Md.)

1982                       :Saray Örme A.Ş.(Genel Müdür)

1984                       :Örgi A.Ş. (İthalat ,İhracat ve Satış Md.)

 

1986                       :Kendi firmamı faaliyete geçirdim.

                                20 yıl içinde 1 kablo , 2 textil ve 19 Elektrik

                                Elektronik fabrikasının kuruluşunu,bilhassa

                                işletmeye alınmasını gerçekleştirdim.

 

15 yıldan beri Dünya RAL Renk Standartları'nın Türkiye'deki yetkili ağzı

olarak; tanıtma,yerleştirme ve uygulamasını yapmaktayım.Başta Marshall

olmak üzere Betek,Dyo,Akzo Nobel ve diğer bütün Boya firmalarına

hizmet vermekteyim.Star Export Ltd. adlı firmamla ayrıca textil ,makina

ve diğer sanayi ürünlerinin pazarlanması ,imali ,ithali ve ihracı ile

uğraşıyorum.(www.ralrenkleri.com)

 

Başarılar ve Ödüller:

2000 yılı,Paris ,     “Millenium Avrupa Altın Kalite Ödülü”

2003 yılı,Berlin,     ”Uluslararası Ticari Liderlik ve Prestij ödülü”

2004 yılı,Londra,   ”Uluslar arası Altın Taç Ödülü”

2005 yılı,Meksika, ”Dünya Üstün Pazarlama ve Kalite Ödülü”

2006 yılı ,Paris,     ”Avrupa Altın Kalite Ödülü”,

 Hacılar Evli 3 çocuk babası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.