MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2015 - 17:26, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 943+ kez okundu.
 

MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare
Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Hacılar Belediyesi Keklik Tepesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Daire Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.Toplantıda kış mevsiminin gelmesi ile birlikte ilçe genelinde oluşabilecek sorunlar ile muhtarlar tarafından tespit edilen aksaklıklar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca önümüzdeki dönemde Belediye tarafından yapımı devam eden ve yapımı planlanan projeler hakkında bilgiler de verildi. Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, muhtarlarla her ay düzenlenen toplantılarla mahallelerindeki sorunları hep birlikte çözmek için çalıştıklarını söyledi. Mahalle muhtarlarını önemsediklerini belirten Özdoğan, 'Muhtarlarımız mahallelerindeki sorunları vatandaşlarımızla görüşerek bize aktarıyorlar. Belediye olarak bizlerde çözümü konusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu toplantılarımız her ay düzenli olarak devam ediyor. Toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum.' dedi.
Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare

Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 
Hacılar Belediyesi Keklik Tepesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Daire Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda kış mevsiminin gelmesi ile birlikte ilçe genelinde oluşabilecek sorunlar ile muhtarlar tarafından tespit edilen aksaklıklar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca önümüzdeki dönemde Belediye tarafından yapımı devam eden ve yapımı planlanan projeler hakkında bilgiler de verildi. 
Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, muhtarlarla her ay düzenlenen toplantılarla mahallelerindeki sorunları hep birlikte çözmek için çalıştıklarını söyledi. Mahalle muhtarlarını önemsediklerini belirten Özdoğan, 'Muhtarlarımız mahallelerindeki sorunları vatandaşlarımızla görüşerek bize aktarıyorlar. Belediye olarak bizlerde çözümü konusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu toplantılarımız her ay düzenli olarak devam ediyor. Toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.