MUHTAR CİNSEL İSTİSMARDAN TUTUKLANDI.

Asayiş 07.03.2016 - 19:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2385+ kez okundu.
 

MUHTAR CİNSEL İSTİSMARDAN TUTUKLANDI.

Hacılar Sakar çiftligi mahallesi muhtarı cinsel istismardan tutuklandı.
  Hacılar çiftlik mahallesi muhtarı cinsel istismardan tutuklandı Sakar Çiftliği Mahalle muhtarı M.A.D. hakkında,  Kayseri İmam Hatip Lisesi’nde okuyan  Ş.A.’ya 3 yıldır cinsel istismarda bulunduğu şikayetiyle  Jandarma  tarafından soruşturma başlatıldı. Şüpheli muhtarın, en son 27 Kasım 2015 tarihinde bağ evinde öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu ve daha sonra okul yönetiminin, durumu öğrencinin ailesine bildirdiği anlaşıldı. Konunun yargıya taşınmasının ardından Sulh Ceza Mahkemesi muhtar hakkında tutuklama kararı verdi. Muhtar cezaevine gönderilirken, yargılamanın bundan sonraki süreçte 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edileceği belirtildi.     Hacılar Kaymakamlığı, tutuklanan muhtarın yerine birinci aza olan Hasan Çiftlikçi’yi, mahalleye yeni muhtar olarak görevlendirdi. Olayın ardından İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ş.A.’nın da okulla ilişiğinin kesildiği öne sürüldü.
Hacılar Sakar çiftligi mahallesi muhtarı cinsel istismardan tutuklandı.

 

Hacılar çiftlik mahallesi muhtarı cinsel istismardan tutuklandı

Sakar Çiftliği Mahalle muhtarı M.A.D. hakkında,  Kayseri İmam Hatip Lisesi’nde okuyan  Ş.A.’ya 3 yıldır cinsel istismarda bulunduğu şikayetiyle  Jandarma  tarafından soruşturma başlatıldı. Şüpheli muhtarın, en son 27 Kasım 2015 tarihinde bağ evinde öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu ve daha sonra okul yönetiminin, durumu öğrencinin ailesine bildirdiği anlaşıldı. Konunun yargıya taşınmasının ardından Sulh Ceza Mahkemesi muhtar hakkında tutuklama kararı verdi. Muhtar cezaevine gönderilirken, yargılamanın bundan sonraki süreçte 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edileceği belirtildi.

 
 

Hacılar Kaymakamlığı, tutuklanan muhtarın yerine birinci aza olan Hasan Çiftlikçi’yi, mahalleye yeni muhtar olarak görevlendirdi. Olayın ardından İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ş.A.’nın da okulla ilişiğinin kesildiği öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.