MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI PROF.DR. OSMAN CEYHAN’DAN MHP HACILAR TEŞKİLATINA ZİYARET

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2015 - 00:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2834+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI PROF.DR. OSMAN CEYHAN’DAN MHP HACILAR TEŞKİLATINA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adayı Prof. Dr. Osman Ceyhan Hacılar ilçe teşkilatını ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adayı Prof. Dr. Osman Ceyhan Hacılar ilçe teşkilatını ziyaret ederek hemşerileri  ile sohbet etti. Hacılar ilçe teşkilatında ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve ilçe yöneticileri  bulundu. Osman Ceyhan’ın bu ziyaretinden çok memnun olduklarını belirten Hacılar ilçe başkanı Baloğlu, Osman Ceyhan’ın bir misafir değil ev sahibi olduğunu belirterek milletvekili seçilmesi halinde partimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti. Prof. Dr. .Osman Ceyhan  her zaman ülkemize ve yaşadığımız ilçeye hizmet etmeye gayret etmeye gayret gösterdiğini, bundan sonrada milletvekili olarak hizmet etmek için bir yola çıktığını belirterek kısmet olurda milletvekili olursak ilimize ilçemizi en iyi şekilde hizmet etmek için gayret sarf edeceğini belirtirken , kendi hemşerilerine her zaman sahip çıkan Hacılar ilçe başkanı ve ilçe yönetimine teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adayı Prof. Dr. Osman Ceyhan Hacılar ilçe teşkilatını ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adayı Prof. Dr. Osman Ceyhan Hacılar ilçe teşkilatını ziyaret ederek hemşerileri  ile sohbet etti. Hacılar ilçe teşkilatında ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve ilçe yöneticileri  bulundu. Osman Ceyhan’ın bu ziyaretinden çok memnun olduklarını belirten Hacılar ilçe başkanı Baloğlu, Osman Ceyhan’ın bir misafir değil ev sahibi olduğunu belirterek milletvekili seçilmesi halinde partimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti.

Prof. Dr. .Osman Ceyhan  her zaman ülkemize ve yaşadığımız ilçeye hizmet etmeye gayret etmeye gayret gösterdiğini, bundan sonrada milletvekili olarak hizmet etmek için bir yola çıktığını belirterek kısmet olurda milletvekili olursak ilimize ilçemizi en iyi şekilde hizmet etmek için gayret sarf edeceğini belirtirken , kendi hemşerilerine her zaman sahip çıkan Hacılar ilçe başkanı ve ilçe yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.