MHP İL BAŞKAN ADAYI ERSOY'DAN HACILARA ZİYARET

Siyaset 07.02.2015 - 19:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3308+ kez okundu.
 

MHP İL BAŞKAN ADAYI ERSOY'DAN HACILARA ZİYARET

Milliyetçi hareket partisinden kayseri il başkanlığına aday olan BAKİ ERSOY, Hacılar ilçe başkanı
  Milliyetçi Hareket Partisinden Kayseri İl başkanlığına aday olan BAKİ ERSOY, Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve ilçe  teşkilatına tanışma ziyareti gerçekleştirdi. İl başkan adayı Baki ERSOY, Seyit Demirezen ve Mehmet Gülsoy un katıldığı ziyarette ,Ersoy  amaçlarının toplumun bütün kesimlerine hitap edecek genç ve dinamik bir yönetim oluşturmak olduğunu, bunun çalışmasını da büyük ölçüde tamamladıklarını belirtti.   Haziranda yapılacak olan millet vekilliği seçiminin ülkenin kader seçimi olacağını çalışmalarını da bu bilinç içinde yaptıklarını belirterek MHP yi kayseride bulunduğu yerden daha yükseklere taşmak için göreve talip olduklarını belirtti. Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu kendilerini yönetim olarak ülkenin içinde bulunduğu şartların bilincinde olduklarını ,yapılacak seçimle de  elimizden gelenden fazlasını yapmak zorunda olduklarınınım bilinci içerisinde hareket edeceklerini. Seçilecek olan yeni yönetiminde Milliyetçi, Hareket partisine ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ederek İL BAŞKAN ADAYI BAKİ ERSOY  VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEDİ.
Milliyetçi hareket partisinden kayseri il başkanlığına aday olan BAKİ ERSOY, Hacılar ilçe başkanı

 

Milliyetçi Hareket Partisinden Kayseri İl başkanlığına aday olan BAKİ ERSOY, Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve ilçe  teşkilatına tanışma ziyareti gerçekleştirdi. İl başkan adayı Baki ERSOY, Seyit Demirezen ve Mehmet Gülsoy un katıldığı ziyarette ,Ersoy  amaçlarının toplumun bütün kesimlerine hitap edecek genç ve dinamik bir yönetim oluşturmak olduğunu, bunun çalışmasını da büyük ölçüde tamamladıklarını belirtti.   Haziranda yapılacak olan millet vekilliği seçiminin ülkenin kader seçimi olacağını çalışmalarını da bu bilinç içinde yaptıklarını belirterek MHP yi kayseride bulunduğu yerden daha yükseklere taşmak için göreve talip olduklarını belirtti.

Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu kendilerini yönetim olarak ülkenin içinde bulunduğu şartların bilincinde olduklarını ,yapılacak seçimle de  elimizden gelenden fazlasını yapmak zorunda olduklarınınım bilinci içerisinde hareket edeceklerini. Seçilecek olan yeni yönetiminde Milliyetçi, Hareket partisine ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ederek İL BAŞKAN ADAYI BAKİ ERSOY  VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEDİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.