MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KİLCİ’DEN HACILAR MHP TEŞKİLATINA ZİYARET

Siyaset 13.05.2018 - 08:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2314+ kez okundu.
 

MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KİLCİ’DEN HACILAR MHP TEŞKİLATINA ZİYARET

MHP ilçe başkanı Mustafa Baloğlu, MHP il başkan yardımcısı Hüseyin Mercan
  Milliyetçi Hareket Partisi 25 dönem milletvekili ve 24 Haziran 2018’de yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olan Hasan Ali Kilci, Hacılar ilçe teşkilatını ziyaret etti . Hacılar ’da MHP ilçe başkanı Mustafa Baloğlu, MHP il başkan yardımcısı Hüseyin Mercan ve partililerce karşılanan Kilci toplantıya katılan partililerle sohbet etti. MHP Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu, sayın vekilim aday adaylığınızı öncelikle hayırlı olsun. İlk ziyaretiniz ilçemize yapmanızdan dolayı büyük bir mutluluk duyduk bundan sonra ki çalışmalarımızda başarılar diler.  Hacılar teşkilatı olarak her zaman partimizin ve liderimizin çizdiği yolda hareke etmeye devam edeceğiz dedi. MHP milletvekili aday adayı Hasan Ali Kilci herkes şunu bilmeli ülkemiz çok olağan üstü bir halden geçmekte. Bu zor dönemde  ülkücüler ve onun lideri sayın Devlet Bahçeli elini taşın altına koymuş ve ülkemiz i bekası için hükümete destek vermiştir. Bu destekte ülke refaha ulaşana kadar devam edecektir. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimlere cumhur ittifakının gereklerine uydun olarak liderimizin talimatları doğrultusunda onun işaret ettiği şekilde çalışmalarımız devam edeceğiz. Ben şu anda milletvekili aday adayıyım, kısmet olurda aday olursam partime ve milletime en iyi şekilde hizmet edeceğim dedi. Geç saatlere kadar süren sohbette partililer ve kilci ülke meseleleri ve çözüm yolları hakkında sohbet ettiler.
MHP ilçe başkanı Mustafa Baloğlu, MHP il başkan yardımcısı Hüseyin Mercan

 

Milliyetçi Hareket Partisi 25 dönem milletvekili ve 24 Haziran 2018’de yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olan Hasan Ali Kilci, Hacılar ilçe teşkilatını ziyaret etti . Hacılar ’da MHP ilçe başkanı Mustafa Baloğlu, MHP il başkan yardımcısı Hüseyin Mercan ve partililerce karşılanan Kilci toplantıya katılan partililerle sohbet etti. MHP Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu, sayın vekilim aday adaylığınızı öncelikle hayırlı olsun. İlk ziyaretiniz ilçemize yapmanızdan dolayı büyük bir mutluluk duyduk bundan sonra ki çalışmalarımızda başarılar diler.  Hacılar teşkilatı olarak her zaman partimizin ve liderimizin çizdiği yolda hareke etmeye devam edeceğiz dedi.

MHP milletvekili aday adayı Hasan Ali Kilci herkes şunu bilmeli ülkemiz çok olağan üstü bir halden geçmekte. Bu zor dönemde  ülkücüler ve onun lideri sayın Devlet Bahçeli elini taşın altına koymuş ve ülkemiz i bekası için hükümete destek vermiştir. Bu destekte ülke refaha ulaşana kadar devam edecektir. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimlere cumhur ittifakının gereklerine uydun olarak liderimizin talimatları doğrultusunda onun işaret ettiği şekilde çalışmalarımız devam edeceğiz. Ben şu anda milletvekili aday adayıyım, kısmet olurda aday olursam partime ve milletime en iyi şekilde hizmet edeceğim dedi. Geç saatlere kadar süren sohbette partililer ve kilci ülke meseleleri ve çözüm yolları hakkında sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.