MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN ÜLKÜ OCAĞINA ZİYARET

Kültür 07.10.2020 - 20:43, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1098+ kez okundu.
 

MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN ÜLKÜ OCAĞINA ZİYARET

MHP ilçe Başkanı Baloğlu, ziyarette yaptığı açıklama
  Milliyetçi Hareket partisi Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Hacılar Ülkü Ocağı Başkanlığına atanan Harun Ayvaz’ı ziyaret ettiler. MHP ilçe Başkanı Baloğlu, ziyarette yaptığı açıklama da Ülkü Ocaklarımızda gençlerimizin vatanını, milletini, bayrağını seven birer insan olarak yetişmesi noktasında büyük çaba veriyor Başkanda bu bayrağı, bu düstur ve ilkeler ışığında en iyi şekilde dalgalandıracağından eminiz. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyoruz. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” Dedi Hacılar Ülkü Ocakları başkanı Harun Ayvaz’da yapılan ziyaretten memnun olduğunu dile getirirken; “Bayrağımızı daha yukarılarda dalgalandıracağız, İlçe başkanımız Mustafa Baloğlu ve yönetimine de nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.  
MHP ilçe Başkanı Baloğlu, ziyarette yaptığı açıklama

 

Milliyetçi Hareket partisi Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Hacılar Ülkü Ocağı Başkanlığına atanan Harun Ayvaz’ı ziyaret ettiler. MHP ilçe Başkanı Baloğlu, ziyarette yaptığı açıklama da Ülkü Ocaklarımızda gençlerimizin vatanını, milletini, bayrağını seven birer insan olarak yetişmesi noktasında büyük çaba veriyor Başkanda bu bayrağı, bu düstur ve ilkeler ışığında en iyi şekilde dalgalandıracağından eminiz. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyoruz. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” Dedi

Hacılar Ülkü Ocakları başkanı Harun Ayvaz’da yapılan ziyaretten memnun olduğunu dile getirirken; “Bayrağımızı daha yukarılarda dalgalandıracağız, İlçe başkanımız Mustafa Baloğlu ve yönetimine de nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.