MHP HACILAR'DA KONGRE HEYECANI

Siyaset 13.08.2020 - 22:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2762+ kez okundu.
 

MHP HACILAR'DA KONGRE HEYECANI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar İlçe Teşkilatı olağan kongresinin
  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar  İlçe Teşkilatı olağan kongresinin 15 Ağustos 2020 tarihinde yapılacağı açıklandı. Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu  yaptığı açıklamada, genel başkan Devlet Bahçeli'nin talimatı ile başlayan kongre süreci çerçevesinde Hacılar İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunun aldığı karar neticesinde, 13. olağan kongrenin 15 Ağustos Cumartesi günü yapılacağını bildirdi. İlçe başkanı Baloğlu, "İstiklal için Birlik, İstikbal için Dirlik, Kazanan Hacılar olacak" temalı kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, "Partimiz, Hacılarımız ve Cumhur İttifakımızın başarısı için mücadele edecek kadrolar, kongremizde oluşturulacak, partimizi 2023'e taşıyacak başarılara imza atacaktır.  yürütmekte olduğum ilçe başkanlığım görevimde birlikte çalışmaktan şeref duyduğum yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, dava arkadaşlarıma, Hacılarlı  hemşerilerimize, genel başkanımız liderimiz Devlet Bahçeli'ye, genel başkan yardımcılarımıza şükranlarımı sunarım. Yeni dönemde partimizi 2023'e hazırlayacak Ülkücü Hareketin iktidar seferberliğine katkı sağlayacak dava arkadaşlarıma da başarılar ve muvaffakiyetler dilerim. Birlik beraberlik içerisinde 'Kazanan Hacılar' için hep birlikte mücadele edeceğimiz bir süreç olacağından şüphemiz yoktur" dedi. MHP İlçe Başkanı Baloğlu, Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci kültür merkezinde gerçekleştirilecek olan kongremize bütün halkımızı dava ediyoruz dedi . Baloğlu, Olağan genel kurulun korona virüs salgınına karşı tüm tedbirler alınarak gerçekleştirileceğini kaydeden delege ve partililerin sosyal mesafe kuralına uygun şekilde toplantıya katılabileceklerini sözlerine ekledi.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar İlçe Teşkilatı olağan kongresinin

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar  İlçe Teşkilatı olağan kongresinin 15 Ağustos 2020 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu  yaptığı açıklamada, genel başkan Devlet Bahçeli'nin talimatı ile başlayan kongre süreci çerçevesinde Hacılar İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunun aldığı karar neticesinde, 13. olağan kongrenin 15 Ağustos Cumartesi günü yapılacağını bildirdi.

İlçe başkanı Baloğlu, "İstiklal için Birlik, İstikbal için Dirlik, Kazanan Hacılar olacak" temalı kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, "Partimiz, Hacılarımız ve Cumhur İttifakımızın başarısı için mücadele edecek kadrolar, kongremizde oluşturulacak, partimizi 2023'e taşıyacak başarılara imza atacaktır.  yürütmekte olduğum ilçe başkanlığım görevimde birlikte çalışmaktan şeref duyduğum yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, dava arkadaşlarıma, Hacılarlı  hemşerilerimize, genel başkanımız liderimiz Devlet Bahçeli'ye, genel başkan yardımcılarımıza şükranlarımı sunarım. Yeni dönemde partimizi 2023'e hazırlayacak Ülkücü Hareketin iktidar seferberliğine katkı sağlayacak dava arkadaşlarıma da başarılar ve muvaffakiyetler dilerim. Birlik beraberlik içerisinde 'Kazanan Hacılar' için hep birlikte mücadele edeceğimiz bir süreç olacağından şüphemiz yoktur" dedi.

MHP İlçe Başkanı Baloğlu, Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci kültür merkezinde gerçekleştirilecek olan kongremize bütün halkımızı dava ediyoruz dedi . Baloğlu, Olağan genel kurulun korona virüs salgınına karşı tüm tedbirler alınarak gerçekleştirileceğini kaydeden delege ve partililerin sosyal mesafe kuralına uygun şekilde toplantıya katılabileceklerini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.