MEMDUH BOYDAK YİNE İFADE VERDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2015 - 11:53, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 748+ kez okundu.
 

MEMDUH BOYDAK YİNE İFADE VERDİ

Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Holdingimizde
Memduh Boydak, Boydak Holding eski yöneticilerinden birinin şikayeti üzerine yine emniyette. Edinilen bilgiye göre, Memduh Boydak’ın bir toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasını eski yönetici emniyete bildirmesi üzerine inceleme başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Boydak hakkında soruşturma başlatıldı.   Paralel örgüt soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda "nitelikli ve örgütlü yağma" suçlamasıyla Melikşah Üniversitesine yönelik yapılan operasyonda aralarında o dönem üniversitenin mütevelli heyeti başkanı Memduh Boydak'ın da bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmış, zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Geçtiğimiz günler de Memduh Boydak bu görevini bırakmıştı.             Memduh Boydak, Kayseri Orman İşletme Müdürlüğünce 7 yıl önce Boydak Holding'e tahsis edilen orman arazisinin amacı dışında kullanıldığı iddiasına ilişkin soruşturma kapsamında da emniyette ifade vermişti.   Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Holdingimizde çalışan emekli bir personelin 2 yıl önce, yani Sayın Tayyip Erdoğan Başbakan iken bugünlerde beni Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiğim gerekçesiyle şikayet üzerine ifadeye çağrıldım. Tamemen asılsız, mesnetsiz ve konuşmadığım bir olaydan dolayı, şikayet üzerine ifade verdim. Bu şikayetin aslı, esası yoktur. Yapanları Allah’a havale ediyorum" dedi.
Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Holdingimizde

Memduh Boydak, Boydak Holding eski yöneticilerinden birinin şikayeti üzerine yine emniyette. Edinilen bilgiye göre, Memduh Boydak’ın bir toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasını eski yönetici emniyete bildirmesi üzerine inceleme başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Boydak hakkında soruşturma başlatıldı.

 

Paralel örgüt soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda "nitelikli ve örgütlü yağma" suçlamasıyla Melikşah Üniversitesine yönelik yapılan operasyonda aralarında o dönem üniversitenin mütevelli heyeti başkanı Memduh Boydak'ın da bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmış, zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Geçtiğimiz günler de Memduh Boydak bu görevini bırakmıştı.            

Memduh Boydak, Kayseri Orman İşletme Müdürlüğünce 7 yıl önce Boydak Holding'e tahsis edilen orman arazisinin amacı dışında kullanıldığı iddiasına ilişkin soruşturma kapsamında da emniyette ifade vermişti.

 

Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Holdingimizde çalışan emekli bir personelin 2 yıl önce, yani Sayın Tayyip Erdoğan Başbakan iken bugünlerde beni Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiğim gerekçesiyle şikayet üzerine ifadeye çağrıldım. Tamemen asılsız, mesnetsiz ve konuşmadığım bir olaydan dolayı, şikayet üzerine ifade verdim. Bu şikayetin aslı, esası yoktur. Yapanları Allah’a havale ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.