MELİKE VE BEDİRHAN ÇİFTİNİN NİKAHLARINI BAŞKAN ÖZDOĞAN KIYDI.

Yaşam 30.06.2019 - 22:11, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2260+ kez okundu.
 

MELİKE VE BEDİRHAN ÇİFTİNİN NİKAHLARINI BAŞKAN ÖZDOĞAN KIYDI.

Emekli Diyanet İşleri başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan ve Mehmet Kılıç
  Selvi ve Fidan ailelerinin mutlu günü. MHP Hacılar ilçe yönetim kurulu üyesi Kadir Fidan'ın oğlu Bedirhan ile  Selvi ailesinin kızı Melike, Zadegan düğün salonunda gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdiler. Çiftlerin nikâhlarını Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan kıyarken   nikah şahitliklerini Emekli Diyanet İşleri başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan ve Mehmet Kılıç yaptı.  Özdoğan, çiftlere mutluluklar diledi, Kuran'ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Genç çiftlerin sevenleride bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Nikâhtan sonra Necmettin Nursaçan  dua ederek, genç çiftlere nasihatlerde bulundu. Hacılar Haber Gazetesi genç çiftlere mutluluklar diler.
Emekli Diyanet İşleri başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan ve Mehmet Kılıç

 

Selvi ve Fidan ailelerinin mutlu günü. MHP Hacılar ilçe yönetim kurulu üyesi Kadir Fidan'ın oğlu Bedirhan ile  Selvi ailesinin kızı Melike, Zadegan düğün salonunda gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdiler. Çiftlerin nikâhlarını Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan kıyarken   nikah şahitliklerini Emekli Diyanet İşleri başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan ve Mehmet Kılıç yaptı.  Özdoğan, çiftlere mutluluklar diledi, Kuran'ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Genç çiftlerin sevenleride bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Nikâhtan sonra Necmettin Nursaçan  dua ederek, genç çiftlere nasihatlerde bulundu.

Hacılar Haber Gazetesi genç çiftlere mutluluklar diler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.