MECLİS ÜYELERİ, TOPLANTI ÖNCESİ ŞEHİTLERE SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU

Gündem 09.09.2015 - 10:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2812+ kez okundu.
 

MECLİS ÜYELERİ, TOPLANTI ÖNCESİ ŞEHİTLERE SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU

Başkanvekili Yusuf Özkaya başkanlık etti. Toplantıda 4
  Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis üyeleri toplantı öncesi şehitler için saygı duruşunda bulundu. Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Eylül ayı meclis toplantısına Meclis 1. Başkanvekili Yusuf Özkaya başkanlık etti. Toplantıda 4 asıl 1 ek gündem maddesi olmak üzere 5 madde görüşülerek karara bağlandı.Meclis üyeleri toplantı öncesi terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu. Başkanvekili Özkaya, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diledi. Gündemin birinci maddesinde yer alan Yediağaç Mah. 4472 ada, 42 no'lu parselde değişiklik talebi ve ikinci maddede yer alan Akdam Mahallesi 3865 ada, 10 no'lu parselin imar planına itirazı görüşülerek her iki maddede oybirliği ile imar komisyonuna havale edildi.Gündemin üçüncü maddesinde yer alan 4437 ada, 55 no'lu parselin satışı için encümene yetki verilmesi görüşülerek, oybirliği ile satışının yapılmamasına karar verildi. Gündemin dördüncü maddesinde yer alan 19.08.2015 tarih ve 2 no'lu Plan Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesine geçildi. Komisyon raporu oyçokluğu ile kabul edildi.
Başkanvekili Yusuf Özkaya başkanlık etti. Toplantıda 4

 

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis üyeleri toplantı öncesi şehitler için saygı duruşunda bulundu. 
Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Eylül ayı meclis toplantısına Meclis 1. Başkanvekili Yusuf Özkaya başkanlık etti. Toplantıda 4 asıl 1 ek gündem maddesi olmak üzere 5 madde görüşülerek karara bağlandı.
Meclis üyeleri toplantı öncesi terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu. Başkanvekili Özkaya, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diledi. 
Gündemin birinci maddesinde yer alan Yediağaç Mah. 4472 ada, 42 no'lu parselde değişiklik talebi ve ikinci maddede yer alan Akdam Mahallesi 3865 ada, 10 no'lu parselin imar planına itirazı görüşülerek her iki maddede oybirliği ile imar komisyonuna havale edildi.
Gündemin üçüncü maddesinde yer alan 4437 ada, 55 no'lu parselin satışı için encümene yetki verilmesi görüşülerek, oybirliği ile satışının yapılmamasına karar verildi. 
Gündemin dördüncü maddesinde yer alan 19.08.2015 tarih ve 2 no'lu Plan Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesine geçildi. Komisyon raporu oyçokluğu ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.