KURAN’A GEÇEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Eğitim 28.01.2020 - 21:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2110+ kez okundu.
 

KURAN’A GEÇEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Muhittin Tatar İmamı Nazmi Yüksel Hocanın yönetiminde başlayan
  Muhittin Tatar İmamı Nazmi Yüksel Hocanın yönetiminde başlayan Tatar Camii kış Kuran kursu tüm hızıyla devam ediyor. Cami imamı  Nazmi Yüksel verilen dersler sonucunda Kuran okumaya geçen çocukları kurs için camiye gelen 30 öğrenciyle evlerinde ziyaret ederek kurana geçme merasimi düzenliyor ve çocukları ödüllendiriyor.  Yüksel hoca camimize Kuran öğrenmek için gelen öğrencileri ödüllendirmek için ziyaretlerimize her hafta 2 aile ile devam edeceğiz. Ayrıca namaza başlama ve kurana geçme programlarımıza 15 tatil boyunca devam edeceğiz. Dedi.
Muhittin Tatar İmamı Nazmi Yüksel Hocanın yönetiminde başlayan

 

Muhittin Tatar İmamı Nazmi Yüksel Hocanın yönetiminde başlayan Tatar Camii kış Kuran kursu tüm hızıyla devam ediyor. Cami imamı  Nazmi Yüksel verilen dersler sonucunda Kuran okumaya geçen çocukları kurs için camiye gelen 30 öğrenciyle evlerinde ziyaret ederek kurana geçme merasimi düzenliyor ve çocukları ödüllendiriyor.

 Yüksel hoca camimize Kuran öğrenmek için gelen öğrencileri ödüllendirmek için ziyaretlerimize her hafta 2 aile ile devam edeceğiz. Ayrıca namaza başlama ve kurana geçme programlarımıza 15 tatil boyunca devam edeceğiz. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.