KOVİD 19 AŞISI KAYSERİ OSB’DE DE YAPILIYOR

Sağlık 16.06.2021 - 11:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1626+ kez okundu.
 

KOVİD 19 AŞISI KAYSERİ OSB’DE DE YAPILIYOR

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kovid 19’a yönelik aşı çalışmalarının
Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kovid 19’a yönelik aşı çalışmalarının daha hızlı ve daha geniş kitlelere yapılabilmesi için SGK’ya kayıtlı tüm çalışanlara Kayseri OSB içerisinde aşı yapılabileceğini söyledi. Başkan Nursaçan, aşı çalışmaları için Kayseri OSB’de İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsis edildiğini açıkladı. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, pandemi sürecinin ekonomik ve sosyal alanda dünyanın tüm ülkelerini olumsuz şekilde etkilediğini dile getirerek, bu etkinin azaltılması ve yok edilmesi için aşı çalışmalarının çok önemli olduğunu kaydetti. Kovid 19 aşılarının daha hızlı şekilde yapılabilmesi amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri yaptıklarını ifade eden Başkan Nursaçan, “Sayın Sağlık Bakanımız üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerle aşı uygulaması başlatacaklarını söylemişti. Kısa süre içinde gerekli görüşmeleri yaparak bu önemli hizmetin Kayseri Organize Sanayi Bölgemizde başlamasını sağladık. İl Sağlık Müdürlüğü’nün aşı ekiplerine lojistik destek veriyoruz. Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü karşısında İl Sağlık Müdürlüğü Aşı Uygulama Merkezi oluşturuldu. Organize Sanayi Bölgemizdeki SGK’ya kayıtlı tüm çalışanlarımız burada aşı olabilecekler” dedi. OSB Başkanı Tahir Nursaçan, pandemi döneminin olumsuz etkisine son verilmesi için en önemli tedbir olan aşılama konusunda herkesin hassas olmasını ve bir an önce aşılarını yaptırmalarını istediklerini kaydetti.  
Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kovid 19’a yönelik aşı çalışmalarının

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kovid 19’a yönelik aşı çalışmalarının daha hızlı ve daha geniş kitlelere yapılabilmesi için SGK’ya kayıtlı tüm çalışanlara Kayseri OSB içerisinde aşı yapılabileceğini söyledi. Başkan Nursaçan, aşı çalışmaları için Kayseri OSB’de İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsis edildiğini açıkladı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, pandemi sürecinin ekonomik ve sosyal alanda dünyanın tüm ülkelerini olumsuz şekilde etkilediğini dile getirerek, bu etkinin azaltılması ve yok edilmesi için aşı çalışmalarının çok önemli olduğunu kaydetti.

Kovid 19 aşılarının daha hızlı şekilde yapılabilmesi amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri yaptıklarını ifade eden Başkan Nursaçan, “Sayın Sağlık Bakanımız üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerle aşı uygulaması başlatacaklarını söylemişti. Kısa süre içinde gerekli görüşmeleri yaparak bu önemli hizmetin Kayseri Organize Sanayi Bölgemizde başlamasını sağladık. İl Sağlık Müdürlüğü’nün aşı ekiplerine lojistik destek veriyoruz. Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü karşısında İl Sağlık Müdürlüğü Aşı Uygulama Merkezi oluşturuldu. Organize Sanayi Bölgemizdeki SGK’ya kayıtlı tüm çalışanlarımız burada aşı olabilecekler” dedi.

OSB Başkanı Tahir Nursaçan, pandemi döneminin olumsuz etkisine son verilmesi için en önemli tedbir olan aşılama konusunda herkesin hassas olmasını ve bir an önce aşılarını yaptırmalarını istediklerini kaydetti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.