KIŞ SEZONU ÖNCESİ SON ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2015 - 11:07, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1100+ kez okundu.
 

KIŞ SEZONU ÖNCESİ SON ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapılan asfalt çalışmalarını inceledi
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Kış sezonu öncesi son çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Ekici, 2015 yılı içerisinde 17 Bin Ton asfalt serimi gerçekleştirdiklerini söyledi.Asfalt çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Mustafa Palaz ile birlikte yerinde inceleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hacılarda doğalgaz boru hatlarının döşenmesi ile tahrip olan, yeni açılan ve kaplaması bozulan birçok yerde asfalt çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Ekici, “İlçemizde bu sezon 17 bin ton sıcak asfalt malzeme ile yolarımızı yeniledik. Kış sezonunda havaların iyi olmasını da değerlendirerek asfalt çalışmalarını olabildiğince tamamlamaya çalışıyoruz. Şimdi de bir süre önce açılışını yaptığımız sanayi sitesinin yolunu da asfaltlayarak esnafımızın hizmetine sunduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, yolun Hacılarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Başkan Ekici, “Büyükşehir Belediyemizden 17 bin ton asfalt alımını gerçekleştirdik, bu konuda bize her türlü desteği veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik'e ve ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapılan asfalt çalışmalarını inceledi

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Kış sezonu öncesi son çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Ekici, 2015 yılı içerisinde 17 Bin Ton asfalt serimi gerçekleştirdiklerini söyledi.
Asfalt çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Mustafa Palaz ile birlikte yerinde inceleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Hacılarda doğalgaz boru hatlarının döşenmesi ile tahrip olan, yeni açılan ve kaplaması bozulan birçok yerde asfalt çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Ekici, “İlçemizde bu sezon 17 bin ton sıcak asfalt malzeme ile yolarımızı yeniledik. Kış sezonunda havaların iyi olmasını da değerlendirerek asfalt çalışmalarını olabildiğince tamamlamaya çalışıyoruz. Şimdi de bir süre önce açılışını yaptığımız sanayi sitesinin yolunu da asfaltlayarak esnafımızın hizmetine sunduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, yolun Hacılarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 
Başkan Ekici, “Büyükşehir Belediyemizden 17 bin ton asfalt alımını gerçekleştirdik, bu konuda bize her türlü desteği veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik'e ve ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.