KİLCİ, YEMİNİMİZ VAR VAZGEÇİLMEZ

Siyaset 14.04.2017 - 10:42, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1847+ kez okundu.
 

KİLCİ, YEMİNİMİZ VAR VAZGEÇİLMEZ

Burası MUZ Cumhuriyeti değil aksini düşünmek bile gereksiz .
  Milliyetçi Hareket Partisi olarak haketmediğimiz ve maruz kaldığımız , başta Sayın Genel Başkanımıza olmak üzere kim ne zaman ne ölçüde hakaret , ötekileştirme , küçük düşürme algısı uyandırırsa yeri ve zamanı geldiğinde yediririz . Tüm yanlışlıkları yapanların çocuklarımızı işe almayanların nimet - külfet dengesinde hep ülkücüleri mağdur eden zihniyette olanları biliyoruz.Unutanlar olabilir biz unutmadık.15 temmuzu unutanları da unutmadık.Darbe kalkışması başta tüm yiğit ülkücüler ve Liderimiz tarafından püskürtülmüş olup tüm ülkede saat 22:00 da yiğit bozkurtlar, onun lideri ve aziz milletimizin imanı ortaya çıkıp karşı koymuş ve darbenin önlenmesinde en önemli görevi yapmışlardır.İNKAR EDENLER ALLAHIN GAZABINA UĞRARLAR.Tüm bunları değerlendireceğiz.18 maddelik anayasa referandumunu iyi anlamayanlara şunu söylüyoruz;Büyük Türk Milleti;Darbecileri ve onların iş birlikçilerini,vesayetçileri,vatanına bayrağına,milletine ihanet edenleri asla unutmaz ne tek adam ve sultası ne hukuk ve özgürlükleri nede sistem değişikliğini rejim değişikliği gibi düşünenlere, Cumhuriyetin temel niteliklerini Türk kimliğini,temel hak ve hürriyetlerin tartışılmasını bile tek millet tek devlet yapısını farklı etnik kimlikler ve statü düşünenler özerklik ve bölgesel yönetim düşünenler bunlarla algı yaratanlar bilmeli ki hepsinin karşısında dikilir bugün olduğu gibi duruma el koyarız. Değerlerimizden taviz vermeyiz, ne Cumhurbaşkanı nede partilileri böyle bir anlayış ve düşünce içerisinde olamazlar. Burası MUZ Cumhuriyeti değil aksini düşünmek bile gereksiz . KENDİMİZİ ÖLDÜRTÜR hiç bir olumsuzluğa izin vermeyiz . Herkes bunu böyle bilmeli söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyerek Devleti Ebed müddet kılarız. YEMİNİMİZ VAR VAZGEÇİLMEZ EVET.
Burası MUZ Cumhuriyeti değil aksini düşünmek bile gereksiz .

 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak haketmediğimiz ve maruz kaldığımız , başta Sayın Genel Başkanımıza olmak üzere kim ne zaman ne ölçüde hakaret , ötekileştirme , küçük düşürme algısı uyandırırsa yeri ve zamanı geldiğinde yediririz . Tüm yanlışlıkları yapanların çocuklarımızı işe almayanların nimet - külfet dengesinde hep ülkücüleri mağdur eden zihniyette olanları biliyoruz.Unutanlar olabilir biz unutmadık.15 temmuzu unutanları da unutmadık.Darbe kalkışması başta tüm yiğit ülkücüler ve Liderimiz tarafından püskürtülmüş olup tüm ülkede saat 22:00 da yiğit bozkurtlar, onun lideri ve aziz milletimizin imanı ortaya çıkıp karşı koymuş ve darbenin önlenmesinde en önemli görevi yapmışlardır.İNKAR EDENLER ALLAHIN GAZABINA UĞRARLAR.Tüm bunları değerlendireceğiz.18 maddelik anayasa referandumunu iyi anlamayanlara şunu söylüyoruz;
Büyük Türk Milleti;
Darbecileri ve onların iş birlikçilerini,vesayetçileri,vatanına bayrağına,milletine ihanet edenleri asla unutmaz ne tek adam ve sultası ne hukuk ve özgürlükleri nede sistem değişikliğini rejim değişikliği gibi düşünenlere, Cumhuriyetin temel niteliklerini Türk kimliğini,temel hak ve hürriyetlerin tartışılmasını bile tek millet tek devlet yapısını farklı etnik kimlikler ve statü düşünenler özerklik ve bölgesel yönetim düşünenler bunlarla algı yaratanlar bilmeli ki hepsinin karşısında dikilir bugün olduğu gibi duruma el koyarız. Değerlerimizden taviz vermeyiz, ne Cumhurbaşkanı nede partilileri böyle bir anlayış ve düşünce içerisinde olamazlar. Burası MUZ Cumhuriyeti değil aksini düşünmek bile gereksiz . KENDİMİZİ ÖLDÜRTÜR hiç bir olumsuzluğa izin vermeyiz . Herkes bunu böyle bilmeli söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyerek Devleti Ebed müddet kılarız. YEMİNİMİZ VAR VAZGEÇİLMEZ EVET.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.