Kilci TBMM rozetini taktı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2015 - 02:51, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1788+ kez okundu.
 

Kilci TBMM rozetini taktı

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili H.Ali KİLCİ
  Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili H.Ali KİLCİ  Türkiye Büyük Millet Meclisinde 25. dönem Milletvekilliği kaydını yaptırarak milletvekili rozetini torunu Hasan Orhun Kilci ve MHP Kayseri İl Başkan yardımcısı Derviş Kilci tarafından takıldı.  Kilci kısa bir açıklama yaparak TBMM rozetini Kayseri halkı adına taktıdığını ifade ederek, tüm Kayseri halkına hizmet etmek için burada halkımızın temsilcisi olacağım dedi. 7 Haziran seçimleri sonrasında bizlere Milletvekilliğini layık gören bütün kayseri halkına teşekkür ederek, kendisine ait olan “bu şehrin hikâyesini iyi biliyorum“ sloganını hatırlatarak Kayserimizin ve halkımızın sorunlarının çözümü konusunda gecemi gündüzüme katacağım Tüm gücüm ile çalışacağım diyerek Herkes için hayırlara vesile olması için temennide bulundu.  
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili H.Ali KİLCİ

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili H.Ali KİLCİ  Türkiye Büyük Millet Meclisinde 25. dönem Milletvekilliği kaydını yaptırarak milletvekili rozetini torunu Hasan Orhun Kilci ve MHP Kayseri İl Başkan yardımcısı Derviş Kilci tarafından takıldı.

 Kilci kısa bir açıklama yaparak TBMM rozetini Kayseri halkı adına taktıdığını ifade ederek, tüm Kayseri halkına hizmet etmek için burada halkımızın temsilcisi olacağım dedi.

7 Haziran seçimleri sonrasında bizlere Milletvekilliğini layık gören bütün kayseri halkına teşekkür ederek, kendisine ait olan “bu şehrin hikâyesini iyi biliyorum“ sloganını hatırlatarak Kayserimizin ve halkımızın sorunlarının çözümü konusunda gecemi gündüzüme katacağım

Tüm gücüm ile çalışacağım diyerek Herkes için hayırlara vesile olması için temennide bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.