KİLCİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2015 - 17:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3321+ kez okundu.
 

KİLCİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Hasan Ali KİLCİ Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekilliği
Hasan Ali KİLCİ Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu  16-3-2015 tarihinde saat:13.00'da MHP Kayseri il binasında yapacak. Gazetemize açıklamada bulunan KİLCİ; Kayseri’ye hizmeti her zaman görev bildiğini bu hizmeti yaptığı kuruluşlarda üyelerinin ve halkın sorunlarını kimseden çekinmeden her yerde dile getirdiğini belirterek bundan sonrada bu görevi meclis çatısı altında devam ettirmek için Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili aday adayı olduğunu belirterek  16.03.2015 PAZARTESİ saat:13.00'da  MHP KAYSERİ İL BAŞKANLIĞINDA 25.DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞIMIN BASIN AÇIKLAMASINA TÜM KAYSERİ HALKI ÜLKÜCÜ DAVA ARKADAŞLARIM. Hacılarlı hemşerilerim  VE KAYSERİ KAMUOYUNU DAVET EDİYORUM dedi.  
Hasan Ali KİLCİ Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekilliği

Hasan Ali KİLCİ Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu  16-3-2015 tarihinde saat:13.00'da MHP Kayseri il binasında yapacak.

Gazetemize açıklamada bulunan KİLCİ; Kayseri’ye hizmeti her zaman görev bildiğini bu hizmeti yaptığı kuruluşlarda üyelerinin ve halkın sorunlarını kimseden çekinmeden her yerde dile getirdiğini belirterek bundan sonrada bu görevi meclis çatısı altında devam ettirmek için Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili aday adayı olduğunu belirterek  16.03.2015 PAZARTESİ saat:13.00'da  MHP KAYSERİ İL BAŞKANLIĞINDA 25.DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞIMIN BASIN AÇIKLAMASINA TÜM KAYSERİ HALKI ÜLKÜCÜ DAVA ARKADAŞLARIM. Hacılarlı hemşerilerim  VE KAYSERİ KAMUOYUNU DAVET EDİYORUM dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.