KİLCİ HACILAR’DA

Siyaset 02.10.2015 - 16:57, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 665+ kez okundu.
 

KİLCİ HACILAR’DA

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Kilci, Hacılar’a oy istemeye gelmedik
  Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Kilci, Hacılar’a oy istemeye gelmedik MHP milletvekili adayı Kilci sabah saat 9.00 da Hacılar’a gelerek seçim çalışmasına burada devam etti. Belediye iş hanının girişinde Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve ilçe yöneticileri tarafından kurban kesilerek karşılanan 26. Dönem milletvekili adayı Hasan Ali Kilci ve partililer, daha sonra Hacılar’da bulunan iş yerlerini, Pazar yerini ve Hacılar belediyesini ziyaret etti. Cuma namazını Hacılarda kılan Kilci Cuma çıkışında vatandaşlarla sohbet etti. Hacılar ilçe teşkilatı ve vatandaşlarla ilçe teşkilatında öğle yemeği yiyen Kilci daha sonra resmi kurum ve kuruluşları ziyaret etti .Kilci yaptığı açıklamada biz Hacılarlıyız buraya sadece seçimden seçimde gelmiyoruz. Bu gelişimizde Hacılarlı hemşerilerimize bir nezaket ziyareti hiçbir hemşerimden oy istemedim, kendi hemşerilerimden oy istemekte zaten yakışık almaz.  Kısmet olurda 1 Kasım’da mecliste olursam bütün hemşerilerim kendilerinden birinin Türkiye büyük millet meclisinde bir Hacılarlı hemşerilerinin olduğunu bilmelerini isterim dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Kilci, Hacılar’a oy istemeye gelmedik

 

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Kilci, Hacılar’a oy istemeye gelmedik

MHP milletvekili adayı Kilci sabah saat 9.00 da Hacılar’a gelerek seçim çalışmasına burada devam etti. Belediye iş hanının girişinde Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve ilçe yöneticileri tarafından kurban kesilerek karşılanan 26. Dönem milletvekili adayı Hasan Ali Kilci ve partililer, daha sonra Hacılar’da bulunan iş yerlerini, Pazar yerini ve Hacılar belediyesini ziyaret etti. Cuma namazını Hacılarda kılan Kilci Cuma çıkışında vatandaşlarla sohbet etti. Hacılar ilçe teşkilatı ve vatandaşlarla ilçe teşkilatında öğle yemeği yiyen Kilci daha sonra resmi kurum ve kuruluşları ziyaret etti .Kilci yaptığı açıklamada biz Hacılarlıyız buraya sadece seçimden seçimde gelmiyoruz. Bu gelişimizde Hacılarlı hemşerilerimize bir nezaket ziyareti hiçbir hemşerimden oy istemedim, kendi hemşerilerimden oy istemekte zaten yakışık almaz.  Kısmet olurda 1 Kasım’da mecliste olursam bütün hemşerilerim kendilerinden birinin Türkiye büyük millet meclisinde bir Hacılarlı hemşerilerinin olduğunu bilmelerini isterim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.