KİLCİ, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Gündem 12.10.2015 - 15:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1970+ kez okundu.
 

KİLCİ, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçim çalışmaları kapsamında,
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçim çalışmaları kapsamında, Beştepeler Mesire alanında piknik yapan vatandaşlar ile bir araya geldi. Beştepeler Mesire alanında piknik yapan vatandaşlar ile tek tek tokalaşan Kilci, çocuklara da Türk bayraklı balon ve çikolata verdi. Piknik alanındaki birçok vatandaş tarafından ilgi ile karşılanan Kilci, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinden özetler sunarak, “Sizlere sunduğumuz bu beyannamenin içerisinde hepimiz varız. Toplumun tüm kesimlerini kapsayan konular, partimizin siz değerli seçmenlerine taahhüdüdür” mesajı verdi. Yaklaşık 2,5 saat süren mesire alanı programı sonunda Erzurum’dan gelen acı haberi alan Kilci, “Ne yazıktır ki, her günümüz acı bir haber ile geçiyor. Biraz önce Erzurum’da, eli kanlı terör örgütü PKK tarafından şehit edilen iki askerimizin haberini aldık. Bir parça olsun moral bulmayı umduğumuz yeni bir günümüzü daha bizlere zehir ettiler. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçim çalışmaları kapsamında,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçim çalışmaları kapsamında, Beştepeler Mesire alanında piknik yapan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Beştepeler Mesire alanında piknik yapan vatandaşlar ile tek tek tokalaşan Kilci, çocuklara da Türk bayraklı balon ve çikolata verdi. Piknik alanındaki birçok vatandaş tarafından ilgi ile karşılanan Kilci, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinden özetler sunarak, “Sizlere sunduğumuz bu beyannamenin içerisinde hepimiz varız. Toplumun tüm kesimlerini kapsayan konular, partimizin siz değerli seçmenlerine taahhüdüdür” mesajı verdi.

Yaklaşık 2,5 saat süren mesire alanı programı sonunda Erzurum’dan gelen acı haberi alan Kilci, “Ne yazıktır ki, her günümüz acı bir haber ile geçiyor. Biraz önce Erzurum’da, eli kanlı terör örgütü PKK tarafından şehit edilen iki askerimizin haberini aldık. Bir parça olsun moral bulmayı umduğumuz yeni bir günümüzü daha bizlere zehir ettiler. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.