KİLCİ “MHP’Yİ PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN TAKİP EDİN

Siyaset 06.08.2015 - 22:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1881+ kez okundu.
 

KİLCİ “MHP’Yİ PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN TAKİP EDİN

Partisinin ülkenin yaşadığı sorunların çözüm adresi olduğunu savunan Kilci, bu konuda da ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Kilci, şöyle konuştu: “Biz ülkemizin içinde yaşadığı problemleri biliyoruz. Genel başkanımızın önderliğinde çözüm ile ilgili hiçbir şeyden kaçmıyoruz. İlkelerimiz doğrultusunda yaklaşırlarsa MHP hazır ama ilkelerimize uyacaklar. Biz şartı ortaya koyarız, bizim koyduğumuz şartlara uyacaklarsa koalisyon kurarız. Genel başkanımız da ülkemizi hükümetsiz koymaya razı olmayız, dediler. İşte bu çerçevede genel başkanımızın her türlü programı hazır ve bekliyor. MHP hiçbir şeyden kaçmaz. Haklı olduğumuz konuları da halkımızla paylaşacağız. Pazartesi gününden itibaren genel başkanımız ve genel başkan yardımcılarımız, parti sözcülerimiz bu konuda olumlu mesajlar verecekler, bu nedenle bizi takip etmenizi rica ediyorum.”“ÜLKEDE OLAN BÜTÜN OLUMSUZLUKLARIN BİRİNCİ MÜSEBBİBİ CUMHURBAŞKANI’DIR”Ak Parti’nin koalisyon konusunda oyaladığı yönündeki iddialarla ilgili yöneltilen soruyu da cevaplayan Kilci, bu konuda kendilerinin de aynı düşünce de olduğunu ifade etti.Kilci, “Samimi olduklarını düşünmüyoruz. Cumhurbaşkanı ülkeyi erken seçime götürmek için çaba sarf ediyor. Zaten ülkede olan bütün olumsuzlukların birinci müsebbibi Cumhurbaşkanı’dır. MHP olarak oyunlarına gelmeyeceğiz. Genel başkanımız plan programlarını yaptı. Türkiye’nin sıkıntılardan kurtulması için koalisyonsa onları bekliyoruz. Ülkeyi erken seçime götürmek için oyalayan, sahadan kaçan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.“TSK SON DÖNEMLERDE İTİBAR KAYBETTİ”Genelkurmay ve Hava Kuvvetleri’ne iki Kayserili ismin atanması ile ilgili de sorulan bir soruya yanıt veren Milletvekili Kilci, “Son dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri itibar kaybetti. TSK’nın eski itibarına kavuşmasına arzu ediyoruz. İki hemşerimizi başkan olmasını da bizi sevindirdi ve her zaman destek veririz” dedi.


Partisinin ülkenin yaşadığı sorunların çözüm adresi olduğunu savunan Kilci, bu konuda da ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Kilci, şöyle konuştu: 

“Biz ülkemizin içinde yaşadığı problemleri biliyoruz. Genel başkanımızın önderliğinde çözüm ile ilgili hiçbir şeyden kaçmıyoruz. İlkelerimiz doğrultusunda yaklaşırlarsa MHP hazır ama ilkelerimize uyacaklar. Biz şartı ortaya koyarız, bizim koyduğumuz şartlara uyacaklarsa koalisyon kurarız. Genel başkanımız da ülkemizi hükümetsiz koymaya razı olmayız, dediler. İşte bu çerçevede genel başkanımızın her türlü programı hazır ve bekliyor. MHP hiçbir şeyden kaçmaz. Haklı olduğumuz konuları da halkımızla paylaşacağız. Pazartesi gününden itibaren genel başkanımız ve genel başkan yardımcılarımız, parti sözcülerimiz bu konuda olumlu mesajlar verecekler, bu nedenle bizi takip etmenizi rica ediyorum.”

“ÜLKEDE OLAN BÜTÜN OLUMSUZLUKLARIN BİRİNCİ MÜSEBBİBİ CUMHURBAŞKANI’DIR”

Ak Parti’nin koalisyon konusunda oyaladığı yönündeki iddialarla ilgili yöneltilen soruyu da cevaplayan Kilci, bu konuda kendilerinin de aynı düşünce de olduğunu ifade etti.

Kilci, “Samimi olduklarını düşünmüyoruz. Cumhurbaşkanı ülkeyi erken seçime götürmek için çaba sarf ediyor. Zaten ülkede olan bütün olumsuzlukların birinci müsebbibi Cumhurbaşkanı’dır. MHP olarak oyunlarına gelmeyeceğiz. Genel başkanımız plan programlarını yaptı. Türkiye’nin sıkıntılardan kurtulması için koalisyonsa onları bekliyoruz. Ülkeyi erken seçime götürmek için oyalayan, sahadan kaçan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.

“TSK SON DÖNEMLERDE İTİBAR KAYBETTİ”

Genelkurmay ve Hava Kuvvetleri’ne iki Kayserili ismin atanması ile ilgili de sorulan bir soruya yanıt veren Milletvekili Kilci, “Son dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri itibar kaybetti. TSK’nın eski itibarına kavuşmasına arzu ediyoruz. İki hemşerimizi başkan olmasını da bizi sevindirdi ve her zaman destek veririz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.