KESOB İLE KOSGEB ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Ekonomi 13.01.2016 - 17:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2392+ kez okundu.
 

KESOB İLE KOSGEB ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) ile KOSGEB arasında ‘Girişimcilik Kursu’ protokolü imzalandı.
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) ile KOSGEB arasında ‘Girişimcilik Kursu’ protokolü imzalandı. Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) ile KOSGEB arasında 'Girişimcilik Kursu' protokolü imzalandı. KESOB'da düzenlenen programda konuşan KESOB Başkanı Ahmet Övüç işsizlik sayısını artırabilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ederek, "Mümkün mertebe girişimciliğin amaçlarından bir tanesi girişimci olmaya aday olan arkadaşlarımızı ekonomiye kazandırmak ve devletimize katma değer yaratmak. Aynı zamanda da bunların yanındaki çalışanlar olduğu için istihdamı artırmak için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hem istihdama katkıda bulunacağız, hem de işsizlik sayısını mümkün mertebe artırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. Övüç'ün konuşmasının ardından KOSGEB İl Müdürü Ahmet Özbekler de birliğe bağlı odaların başkanları ve sekreterlerine yönelik 'KOSGEB Destekleri' ile ilgili bilgilendirme semineri verdi. Özbekler, KOBİ ve kredileri ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Konuşmaların ardından KESOB Başkanı Övüç ile KOSGEB İl Müdürü Özbekler arasında protokol imzalandı.
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) ile KOSGEB arasında ‘Girişimcilik Kursu’ protokolü imzalandı.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) ile KOSGEB arasında ‘Girişimcilik Kursu’ protokolü imzalandı.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) ile KOSGEB arasında 'Girişimcilik Kursu' protokolü imzalandı. KESOB'da düzenlenen programda konuşan KESOB Başkanı Ahmet Övüç işsizlik sayısını artırabilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ederek, "Mümkün mertebe girişimciliğin amaçlarından bir tanesi girişimci olmaya aday olan arkadaşlarımızı ekonomiye kazandırmak ve devletimize katma değer yaratmak. Aynı zamanda da bunların yanındaki çalışanlar olduğu için istihdamı artırmak için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hem istihdama katkıda bulunacağız, hem de işsizlik sayısını mümkün mertebe artırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. Övüç'ün konuşmasının ardından KOSGEB İl Müdürü Ahmet Özbekler de birliğe bağlı odaların başkanları ve sekreterlerine yönelik 'KOSGEB Destekleri' ile ilgili bilgilendirme semineri verdi. Özbekler, KOBİ ve kredileri ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Konuşmaların ardından KESOB Başkanı Övüç ile KOSGEB İl Müdürü Özbekler arasında protokol imzalandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.