KESOB’DAN 1. KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞINA TAZİYE ZİYARETİ

Yaşam 03.01.2017 - 12:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1828+ kez okundu.
 

KESOB’DAN 1. KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞINA TAZİYE ZİYARETİ

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı
  Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Birliğe bağlı Odaların Başkanlarından oluşan heyet, 17 Aralık 2016 da gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrasında 14 askeri şehit olan Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundu. Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç ve beraberindeki heyet, 1. Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Kemal Kırış’ı ziyaret ederek, şehit askerler için başsağlığı ve yaralı askerler içinde geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretin sonunda KESOB heyetine Kurmay Albay Tevfik Gümüş tarafından tugay müzesi gezdirildi.
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı

 

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Birliğe bağlı Odaların Başkanlarından oluşan heyet, 17 Aralık 2016 da gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrasında 14 askeri şehit olan Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç ve beraberindeki heyet, 1. Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Kemal Kırış’ı ziyaret ederek, şehit askerler için başsağlığı ve yaralı askerler içinde geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin sonunda KESOB heyetine Kurmay Albay Tevfik Gümüş tarafından tugay müzesi gezdirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.