KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE HAK SAHİPLERİ İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Gündem 11.10.2016 - 14:33, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 911+ kez okundu.
 

KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE HAK SAHİPLERİ İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde resmi açılışının gerçekleştirileceği kentsel dönüşüm ofisinde hak sahipleri ile görüşmelere başlandığını ve proje tanıtımı yapıldığını söyledi. Başkan Ekici,
  Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde resmi açılışının gerçekleştirileceği kentsel dönüşüm ofisinde hak sahipleri ile görüşmelere başlandığını ve proje tanıtımı yapıldığını söyledi. Başkan Ekici, en kısa zamanda alandaki ev sahipleriyle uzlaşmaları tamamlamayı hedeflediklerini de belirtti.  Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri ile birlikte, Hacılar Kentsel Dönüşüm ofisini ziyaret etti. Başkan Ekici burada yaptığı açıklamada, 130 Bin metrekare alanda 200 Milyon TL’ye mal olacak Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmaların hız kazandığını, yapımı tamamlanan Kentsel Dönüşüm ofisinde hak sahipleri ile görüşmelere başlandığını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu kapsamda 1200 konutu hemşerilerimize kazandıracağız. Kentsel dönüşüm ofisimizdeki çalışmalar tamamlandı ve hak sahipleri ile görüşmelere başladık. Ofise davet ettiğimiz hemşerilerimize, Kentsel Tasarım Müdürümüz Ersel Elcuman ve ekibi tarafından projemiz tanıtılacak. Ev sahibi olacak hemşerilerimiz 3 boyutlu gözlükle alacakları evin içerisine gezerek, nasıl bir eve sahip olacaklarını görecekler. Proje hakkında tam anlamıyla bilgi sahibi olan hak sahipleri ile anlaşma sağlayacağız. Tahmin ediyorum ki ilkbahar aylarında, 8 katlı olarak yapmayı planladığımız blokların temellerini atacağız. İlçemizin siluetini değiştirecek olan bu büyük proje, şimdiden tüm hemşerilerime hayırlı mübarek olsun.”
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde resmi açılışının gerçekleştirileceği kentsel dönüşüm ofisinde hak sahipleri ile görüşmelere başlandığını ve proje tanıtımı yapıldığını söyledi. Başkan Ekici,

 

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde resmi açılışının gerçekleştirileceği kentsel dönüşüm ofisinde hak sahipleri ile görüşmelere başlandığını ve proje tanıtımı yapıldığını söyledi. Başkan Ekici, en kısa zamanda alandaki ev sahipleriyle uzlaşmaları tamamlamayı hedeflediklerini de belirtti. 
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri ile birlikte, Hacılar Kentsel Dönüşüm ofisini ziyaret etti. Başkan Ekici burada yaptığı açıklamada, 130 Bin metrekare alanda 200 Milyon TL’ye mal olacak Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmaların hız kazandığını, yapımı tamamlanan Kentsel Dönüşüm ofisinde hak sahipleri ile görüşmelere başlandığını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;
“Bu kapsamda 1200 konutu hemşerilerimize kazandıracağız. Kentsel dönüşüm ofisimizdeki çalışmalar tamamlandı ve hak sahipleri ile görüşmelere başladık. Ofise davet ettiğimiz hemşerilerimize, Kentsel Tasarım Müdürümüz Ersel Elcuman ve ekibi tarafından projemiz tanıtılacak. Ev sahibi olacak hemşerilerimiz 3 boyutlu gözlükle alacakları evin içerisine gezerek, nasıl bir eve sahip olacaklarını görecekler. Proje hakkında tam anlamıyla bilgi sahibi olan hak sahipleri ile anlaşma sağlayacağız. Tahmin ediyorum ki ilkbahar aylarında, 8 katlı olarak yapmayı planladığımız blokların temellerini atacağız. İlçemizin siluetini değiştirecek olan bu büyük proje, şimdiden tüm hemşerilerime hayırlı mübarek olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.