KAYSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK’TAN TAHİR NURSAÇAN’A KUTLAMA

Ekonomi 05.05.2015 - 17:55, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1895+ kez okundu.
 

KAYSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK’TAN TAHİR NURSAÇAN’A KUTLAMA

13. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Tahir Nursaçan’ı, Yönetim ve Denetim
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Tahir Nursaçan’ı tebrik ederek görevinde üstün başarılar diledi. Başkan Boydak yaptığı yazılı açıklamada: “İki liste halinde yapılan Kayseri OSB’mizin 13. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Tahir Nursaçan’ı, Yönetim ve Denetim Kurulundaki arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılı bir görev dönemi diliyorum. Kayserimizin ve Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgelerinden birisi olan birinci OSB’mizde hizmetlerin ve yatırımların artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada OSB’mize KAYSO olarak her türlü desteği vereceğimizi belirtmek istiyorum. Bu vesile ile yeni seçilen arkadaşlarımızı tekrar kutluyor, başarılar diliyorum” dedi  
13. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Tahir Nursaçan’ı, Yönetim ve Denetim

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Tahir Nursaçan’ı tebrik ederek görevinde üstün başarılar diledi.

Başkan Boydak yaptığı yazılı açıklamada: “İki liste halinde yapılan Kayseri OSB’mizin 13. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Tahir Nursaçan’ı, Yönetim ve Denetim Kurulundaki arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılı bir görev dönemi diliyorum. Kayserimizin ve Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgelerinden birisi olan birinci OSB’mizde hizmetlerin ve yatırımların artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada OSB’mize KAYSO olarak her türlü desteği vereceğimizi belirtmek istiyorum. Bu vesile ile yeni seçilen arkadaşlarımızı tekrar kutluyor, başarılar diliyorum” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.