KAYSO BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK’TAN BAYRAM MESAJI

Yaşam 15.07.2015 - 18:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3082+ kez okundu.
 

KAYSO BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK’TAN BAYRAM MESAJI

Başkan Boydak, huzurlu ve müreffeh bir geleceğe ancak güçlü bir ekonomi
  Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, birlik ve beraberlik adına bayramların bir fırsat olduğunu ve bu özel günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Bir Ramazan ayının daha sonunda bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Başkan Boydak, “Bu açıdan bakıldığı zaman Ramazan Bayramı en anlamlı dini bayramlarımızdan bir tanesidir. Bayramlar yardımlaşma duygularının en ön plana çıktığı günlerdir. Dostluğun, birlik ve beraberliğin önemsenmesi gereken günlerdir. Bu manada Ramazan Bayramının bir fırsat olduğunu ve çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi. Başkan Boydak, huzurlu ve müreffeh bir geleceğe ancak güçlü bir ekonomi ve eğitimli iş gücü ile varılabileceğinin altını çizerek, Türkiye’nin sıkıntılarını ancak bu şekilde aşabileceğini ve hak ettiği yere ulaşacağını söyledi. Kazasız belasız bir bayram dileyen Boydak, “Bu vesile ile öncelikle tüm hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın, sanayimize emek verenlerin ve sanayimizin gelişmesi adına destek veren tüm çevrelerin ve paydaşlarımızın bayramını kutluyor, kazasız belasız bir şekilde daha nice bayramlara ulaşmalarını temenni ediyoruz" diye konuştu.
Başkan Boydak, huzurlu ve müreffeh bir geleceğe ancak güçlü bir ekonomi

 

Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, birlik ve beraberlik adına bayramların bir fırsat olduğunu ve bu özel günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Bir Ramazan ayının daha sonunda bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Başkan Boydak, “Bu açıdan bakıldığı zaman Ramazan Bayramı en anlamlı dini bayramlarımızdan bir tanesidir. Bayramlar yardımlaşma duygularının en ön plana çıktığı günlerdir. Dostluğun, birlik ve beraberliğin önemsenmesi gereken günlerdir. Bu manada Ramazan Bayramının bir fırsat olduğunu ve çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Başkan Boydak, huzurlu ve müreffeh bir geleceğe ancak güçlü bir ekonomi ve eğitimli iş gücü ile varılabileceğinin altını çizerek, Türkiye’nin sıkıntılarını ancak bu şekilde aşabileceğini ve hak ettiği yere ulaşacağını söyledi.

Kazasız belasız bir bayram dileyen Boydak, “Bu vesile ile öncelikle tüm hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın, sanayimize emek verenlerin ve sanayimizin gelişmesi adına destek veren tüm çevrelerin ve paydaşlarımızın bayramını kutluyor, kazasız belasız bir şekilde daha nice bayramlara ulaşmalarını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.