KAYSO VE KALDER İŞBİRLİĞİNDE DENEYİM PAYLAŞIM PANELİ

Teknoloji 25.06.2018 - 16:29, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1887+ kez okundu.
 

KAYSO VE KALDER İŞBİRLİĞİNDE DENEYİM PAYLAŞIM PANELİ

Vestel Elektronik Fabrikaları TPM Koordinatörü Vural Kömürcü
    Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve KalDer işbirliği ile Deneyim Paylaşım Paneli gerçekleştirildi. Kayseri Sanayi Odası’nda yapılan panelin açılış konuşmasını yapan KAYSO Yönetim Kurulu Üyesi Erkut Korkmaz, Endüstri 4.0, dijitalleşme, akıllı projeler ve yapay zeka gibi konulara hazır olmak için kurumların yönetim kalitesini artırarak, daha yenilikçi ürün ve iş modellerini geliştirmesi gerektiğini söyledi. Üretim alanında verimliliği artıracak TPM, Yalın, Kaizen gibi enstrümanları en iyi şekilde kullanmak ve kurum içinde yayılımını sağlamak gerektiğine değinen Korkmaz, “Vizyonumuza uygun stratejiler geliştirmek ve kurumun bu stratejilere yönelik performansını süreç performans göstergeleri, Balance Score Card gibi enstrümanlarla takip etmek verimliliğimizi artırma adına önemli bir adım olacaktır” dedi. Erkut Korkmaz, Sanayi Odası olarak, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada inançlı ve istekli bir şekilde Kayseri’nin üretimine katkı sağlamak için bu tür paylaşım platformlarını düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Ayrıca Korkmaz, başta KalDer olmak üzere programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek, programın tüm üyelerimize faydalı olması temennisinde bulundu. Açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Vestel Elektronik Fabrikaları TPM Koordinatörü Vural Kömürcü ve TAI-TUSAŞ Kurumsal Gelişim Müdürü Bora Büyük, TPM, kaizen, süreç yönetimi, kurumsal performans yönetimi ve kurumsal risk yönetimi gibi konularda deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.  
Vestel Elektronik Fabrikaları TPM Koordinatörü Vural Kömürcü

 

 

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve KalDer işbirliği ile Deneyim Paylaşım Paneli gerçekleştirildi.

Kayseri Sanayi Odası’nda yapılan panelin açılış konuşmasını yapan KAYSO Yönetim Kurulu Üyesi Erkut Korkmaz, Endüstri 4.0, dijitalleşme, akıllı projeler ve yapay zeka gibi konulara hazır olmak için kurumların yönetim kalitesini artırarak, daha yenilikçi ürün ve iş modellerini geliştirmesi gerektiğini söyledi.

Üretim alanında verimliliği artıracak TPM, Yalın, Kaizen gibi enstrümanları en iyi şekilde kullanmak ve kurum içinde yayılımını sağlamak gerektiğine değinen Korkmaz, “Vizyonumuza uygun stratejiler geliştirmek ve kurumun bu stratejilere yönelik performansını süreç performans göstergeleri, Balance Score Card gibi enstrümanlarla takip etmek verimliliğimizi artırma adına önemli bir adım olacaktır” dedi.

Erkut Korkmaz, Sanayi Odası olarak, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada inançlı ve istekli bir şekilde Kayseri’nin üretimine katkı sağlamak için bu tür paylaşım platformlarını düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.
Ayrıca Korkmaz, başta KalDer olmak üzere programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek, programın tüm üyelerimize faydalı olması temennisinde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Vestel Elektronik Fabrikaları TPM Koordinatörü Vural Kömürcü ve TAI-TUSAŞ Kurumsal Gelişim Müdürü Bora Büyük, TPM, kaizen, süreç yönetimi, kurumsal performans yönetimi ve kurumsal risk yönetimi gibi konularda deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.