KAYSERİ'DEN 6. MÜSİAD “ EXPO “ NUN AÇILIŞINA ÇIKARTMA

Ekonomi 10.11.2016 - 10:39, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 881+ kez okundu.
 

KAYSERİ'DEN 6. MÜSİAD “ EXPO “ NUN AÇILIŞINA ÇIKARTMA

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ( MÜSİAD ) düzenlediği
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ( MÜSİAD ) düzenlediği “ 16. MÜSİAD EXPO, 3. High Port By MÜSİAD ve 20. Uluslararası İş Formu ( IBF ) Kongresi “ nun açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla CNR EXPO’da gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Hacılar Belediye Başkanları, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN’ın katıldığı, yerli ve yabancı 700 şirkete ev sahipliği yapan, 100’e yakın ülkeden 200 bin ziyaretçinin gelmesi beklenen, yurtiçi ve yurtdışından katılan binlerce işadamı ve yatırımcıya işbirliği ve ortaklık imkanları sunacak olan fuar, tekstil, inşaat, makine, otomotiv, mobilya, gıda, savunma sanayisi, bilgi teknolojileri gibi muhtelif sektörlerle 12 Kasım’a kadar devam edecek.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ( MÜSİAD ) düzenlediği

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ( MÜSİAD ) düzenlediği “ 16. MÜSİAD EXPO, 3. High Port By MÜSİAD ve 20. Uluslararası İş Formu ( IBF ) Kongresi “ nun açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla CNR EXPO’da gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Hacılar Belediye Başkanları, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN’ın katıldığı, yerli ve yabancı 700 şirkete ev sahipliği yapan, 100’e yakın ülkeden 200 bin ziyaretçinin gelmesi beklenen, yurtiçi ve yurtdışından katılan binlerce işadamı ve yatırımcıya işbirliği ve ortaklık imkanları sunacak olan fuar, tekstil, inşaat, makine, otomotiv, mobilya, gıda, savunma sanayisi, bilgi teknolojileri gibi muhtelif sektörlerle 12 Kasım’a kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.