KAYSERİ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2015 - 01:20, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1608+ kez okundu.
 

KAYSERİ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Tunceli'de PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri bombayı
Tunceli'de PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri bombayı askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonrasında şehit olan Onur Sönmez'in baba evine ateş düştü.  Askeri yetkililer, Onur Sönmez'in Erciyes Evler Mahallesi'ndeki baba evine acı haberi vermek için geldi. Baba Yakup Sönmez ve anne Sönmez'in acı haberi aldıktan sonra büyük üzüntü duyduğu öğrenilirken, acı haberi alan şehit Onur Sönmez'in yakınları, ailenin evine taziye ziyaretine geldi. Sönmez ailesinin evinin önünde ambulans hazır bekletilirken, acı haberi alanlar Erciyes Apartmanı'nın önünde üzüntülü bir şekilde bekledi. 26 yaşındaki Onur Sönmez'in evli olduğu ve eşinin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Tunceli'de PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri bombayı
Tunceli'de PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri bombayı askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonrasında şehit olan Onur Sönmez'in baba evine ateş düştü. 
Askeri yetkililer, Onur Sönmez'in Erciyes Evler Mahallesi'ndeki baba evine acı haberi vermek için geldi. Baba Yakup Sönmez ve anne Sönmez'in acı haberi aldıktan sonra büyük üzüntü duyduğu öğrenilirken, acı haberi alan şehit Onur Sönmez'in yakınları, ailenin evine taziye ziyaretine geldi.
Sönmez ailesinin evinin önünde ambulans hazır bekletilirken, acı haberi alanlar Erciyes Apartmanı'nın önünde üzüntülü bir şekilde bekledi.
26 yaşındaki Onur Sönmez'in evli olduğu ve eşinin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.