KAYSERİ OSB'DEN DAVET

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2015 - 08:44, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1065+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB'DEN DAVET

Bölgemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak , planlı , programlı
Bölgemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak , planlı , programlı ve sürdürülebilir bir istihdam politikasını oluşturabilmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği halinde eğitim-öğretim faaliyeti sürdürülen Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ( METEM ) için hazırlanan “ Metem Okul Marşının Tanıtım Programı “ na katılımınız bizleri ayrıca onurlandıracaktır.Saygılarımla.                                                                  Tahir NURSAÇAN                                                           Yönetim Kurulu Başkanı   PROGRAM Tarih : 29.12.2015 ( Salı )Saat : 10.00- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı-Protokol Konuşmaları- Metem Marşı’nın Tanıtımı -Plaket Takdimi- Okul Atölyesi ve Laboratuvarının Gezilmesi    Yer : Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ( METEM )Organize Sanayi Bölgesi 9 . cadde No : 3 Melikgazi / Kayseri    
Bölgemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak , planlı , programlı

Bölgemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak , planlı , programlı ve sürdürülebilir bir istihdam politikasını oluşturabilmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği halinde eğitim-öğretim faaliyeti sürdürülen Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ( METEM ) için hazırlanan “ Metem Okul Marşının Tanıtım Programı “ na katılımınız bizleri ayrıca onurlandıracaktır.
Saygılarımla.

                                                                 Tahir NURSAÇAN 
                                                          Yönetim Kurulu Başkanı

 

PROGRAM 
Tarih : 29.12.2015 ( Salı )
Saat : 10.00
- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
-Protokol Konuşmaları
- Metem Marşı’nın Tanıtımı 
-Plaket Takdimi
- Okul Atölyesi ve Laboratuvarının Gezilmesi 

 

Yer : Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ( METEM )
Organize Sanayi Bölgesi 9 . cadde No : 3 Melikgazi / Kayseri

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.