KAYSERİ OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN'IN TERÖR KINAMA MESAJI

Gündem 12.12.2016 - 12:21, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 738+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN'IN TERÖR KINAMA MESAJI

İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık akşamı meydana gelen hain ve kalleşçe saldırıda
İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık akşamı meydana gelen hain ve kalleşçe saldırıda, 36'si polis 44 şehidimiz ve 166  yaralımız olduğu haberi hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça ve haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, Anadolu kardeşliğine olan inancımız asla sarsılmayacaktır. Bizleri yıldırmaya çalışan hainlere karşı daima dik duracağız. Yapılan bu hain saldırıları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.           Kahraman şehit polislerimize ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, aileleri ve yakınları olmak  üzere bütün Türk halkına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.                                                                                                                            Tahir NURSAÇAN                                                                                                                            Kayseri Organize Sanayi Bölgesi                                                                                                                            Yönetim Kurulu Başkanı
İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık akşamı meydana gelen hain ve kalleşçe saldırıda

İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık akşamı meydana gelen hain ve kalleşçe saldırıda, 36'si polis 44 şehidimiz ve 166  yaralımız olduğu haberi hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur.

Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça ve haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, Anadolu kardeşliğine olan inancımız asla sarsılmayacaktır.

Bizleri yıldırmaya çalışan hainlere karşı daima dik duracağız.

Yapılan bu hain saldırıları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.          

Kahraman şehit polislerimize ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, aileleri ve yakınları olmak  üzere bütün Türk halkına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

 

                                                                                                                         Tahir NURSAÇAN

                                                                                                                           Kayseri Organize Sanayi Bölgesi

                                                                                                                           Yönetim Kurulu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.