KAYSERİ OSB SAHA ANKET ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

Ekonomi 22.02.2018 - 07:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3001+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB SAHA ANKET ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

Kayseri OSB tarafından sanayicilere sunulmakta olan
Kayseri OSB tarafından sanayicilere sunulmakta olan hizmetler, OSB birimlerinin performans değerlendirmesi, yatırım, üretim, istihdam, ihracat, Özel Kayseri OSB Teknik Koleji’ne mevcut alanlara ilave olarak açılması gereken alanlar, stajyer bulundurulması, sektörel kümelenme, Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ve Endüstriyel Tasarım Merkezi çalışmaları, İtfaiye hizmetleri, Ar-Ge,  UR-GE çalışmaları, Devlet hibe, teşvik ve desteklerinden yararlanılması, üniversite sanayi işbirliği, kurum ve kuruluşlarla olan işbirlikleri, sanayicilere sunulmakta olan eğitim, seminer ve toplantılar, Kayseri OSB’nin kısa, orta ve uzun vadeli olarak hedefleyeceği projeler gibi sanayiyi doğrudan ve dolaylı ilgilendiren önemli konu başlıkları üzerinde detaylı değerlendirmeler yapıldı. Kayseri OSB Bölge Müdürü ve Yardımcısının da bulunduğu değerlendirme toplantısına, OSB birim yöneticileri ve ilgili danışman firma temsilcileri katıldı.
Kayseri OSB tarafından sanayicilere sunulmakta olan

Kayseri OSB tarafından sanayicilere sunulmakta olan hizmetler, OSB birimlerinin performans değerlendirmesi, yatırım, üretim, istihdam, ihracat, Özel Kayseri OSB Teknik Koleji’ne mevcut alanlara ilave olarak açılması gereken alanlar, stajyer bulundurulması, sektörel kümelenme, Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ve Endüstriyel Tasarım Merkezi çalışmaları, İtfaiye hizmetleri, Ar-Ge,  UR-GE çalışmaları, Devlet hibe, teşvik ve desteklerinden yararlanılması, üniversite sanayi işbirliği, kurum ve kuruluşlarla olan işbirlikleri, sanayicilere sunulmakta olan eğitim, seminer ve toplantılar, Kayseri OSB’nin kısa, orta ve uzun vadeli olarak hedefleyeceği projeler gibi sanayiyi doğrudan ve dolaylı ilgilendiren önemli konu başlıkları üzerinde detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Kayseri OSB Bölge Müdürü ve Yardımcısının da bulunduğu değerlendirme toplantısına, OSB birim yöneticileri ve ilgili danışman firma temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.