KAYSERİ OSB MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEMİNERE DAVET

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2015 - 11:34, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 777+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEMİNERE DAVET

Bölgemizin katkı ve destekleri  ile faaliyetlerini sürdüren Endüstriyel Tasarım Merkezi ( ETM ) ,
Bölgemizin katkı ve destekleri  ile faaliyetlerini sürdüren Endüstriyel Tasarım Merkezi ( ETM ) , kısa vadede sektörlere tasarım girdileri temin etmek, tasarım kültürünün gelişimine katkı sağlamak, sanayici ve tasarımcı dinamiklerini bir araya getirmek suretiyle   gerekli  koordinasyonu sağlama  görevini üstlenmiş   merkezlerimizden biridir. Bu çerçevede; Tasarım ofislerinin “ Mobilya Sektörü “ ne tasarıma ilişkin son  gelişme ve değişmelere ilişkin sunumlarını yapacakları  1.Organizasyonumuz, bu konuda ilgilileri tarafından  bilinen  seçkin uzmanlar  tarafından gerçekleştirilecektir.   “ Tasarımla Marka Sektör Mobilya “ adı altında 12  Kasım 2015  tarihinde  Bölgemiz Konferans Salonu’nda saat 13.00’ te başlayacak olan söz konusu toplantıya  il dışından  konusunda  uzmanlar da  katılacaktır.
Bölgemizin katkı ve destekleri  ile faaliyetlerini sürdüren Endüstriyel Tasarım Merkezi ( ETM ) ,
Bölgemizin katkı ve destekleri  ile faaliyetlerini sürdüren Endüstriyel Tasarım Merkezi ( ETM ) , kısa vadede sektörlere tasarım girdileri temin etmek, tasarım kültürünün gelişimine katkı sağlamak, sanayici ve tasarımcı dinamiklerini bir araya getirmek suretiyle   gerekli  koordinasyonu sağlama  görevini üstlenmiş   merkezlerimizden biridir.
Bu çerçevede;
Tasarım ofislerinin “ Mobilya Sektörü “ ne tasarıma ilişkin son  gelişme ve değişmelere ilişkin sunumlarını yapacakları  1.Organizasyonumuz, bu konuda ilgilileri tarafından  bilinen  seçkin uzmanlar  tarafından gerçekleştirilecektir.  
“ Tasarımla Marka Sektör Mobilya “ adı altında 12  Kasım 2015  tarihinde  Bölgemiz Konferans Salonu’nda saat 13.00’ te başlayacak olan söz konusu toplantıya  il dışından  konusunda  uzmanlar da  katılacaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.