KAYSERİ OSB MOBİLYA /AHŞAP VE TEKSTİL SEKTÖRLERİNE YÖNELİK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2016 - 09:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 824+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB MOBİLYA /AHŞAP VE TEKSTİL SEKTÖRLERİNE YÖNELİK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (Kayseri OSB) gerçekleştirilen
  Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (Kayseri OSB) gerçekleştirilen toplantıda Mobilya /Ahşap ve Tekstil sektörlerinin temsilcileri sorunlarını, çözüm önerilerini ve yeni yapılabilecek projeleri değerlendirdi. Toplantının açılışında konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Sektörel Kümelenme, Ar-GE ve İnovasyon'un sanayimizin ve ülkemizin gelişmesi, uluslararası rekabet ortamına uyum sağlayabilmesi için çok önemli. Ülkemizin dış odakların her türlü oyunlarına karşı durabilmesinin yolu içerde yardımlaşma, dayanışma, komşuluk ve Ahilik Kültürünü yeniden canlandırmalıyız" dedi. Sanayi sektörünün bir değişim içerisinde olduğunu belirten Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, tamamen vazgeçilmesi mümkün olmayan geleneksel üretim süreçlerinin, bilişim teknolojilerinde yaşanan ilerlemeyle geliştirilmesi gerektiğinden bahsetti. Toplantının son bölümünde Kayseri OSB faaliyetleri ve devam eden projeleri hakkında görsel sunum yapan Nursaçan, sunumun sonunda kümelenme çalışmalarının devam edeceğini belirterek, sanayicilere bol ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu.  
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (Kayseri OSB) gerçekleştirilen

 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (Kayseri OSB) gerçekleştirilen toplantıda Mobilya /Ahşap ve Tekstil sektörlerinin temsilcileri sorunlarını, çözüm önerilerini ve yeni yapılabilecek projeleri değerlendirdi.

Toplantının açılışında konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Sektörel Kümelenme, Ar-GE ve İnovasyon'un sanayimizin ve ülkemizin gelişmesi, uluslararası rekabet ortamına uyum sağlayabilmesi için çok önemli. Ülkemizin dış odakların her türlü oyunlarına karşı durabilmesinin yolu içerde yardımlaşma, dayanışma, komşuluk ve Ahilik Kültürünü yeniden canlandırmalıyız" dedi.

Sanayi sektörünün bir değişim içerisinde olduğunu belirten Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, tamamen vazgeçilmesi mümkün olmayan geleneksel üretim süreçlerinin, bilişim teknolojilerinde yaşanan ilerlemeyle geliştirilmesi gerektiğinden bahsetti.

Toplantının son bölümünde Kayseri OSB faaliyetleri ve devam eden projeleri hakkında görsel sunum yapan Nursaçan, sunumun sonunda kümelenme çalışmalarının devam edeceğini belirterek, sanayicilere bol ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.