KAYSERİ OSB İTFAİYE PERSONELİNE “1. SEVİYE YANGIN EĞİTİCİ EĞİTİMİ ” VERİLDİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2016 - 09:51, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3205+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB İTFAİYE PERSONELİNE “1. SEVİYE YANGIN EĞİTİCİ EĞİTİMİ ” VERİLDİ

Hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem veren
Hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem veren ve personelin bu tür eğitimlere katılımlarına hassasiyetle yaklaşan Bölge Müdürlüğümüz tarafından İtfaiye personeline“ 1. Seviye Yangın Eğitici Eğitimi ” verildi. 28 / 31 Aralık ve 4 /11 Ocak tarihleri arasında, bir hafta uzaktan bir hafta uygulamalı olarak düzenlenen eğitim, Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksek Okulu Sivil Savunma Ve İtfaiyecilik Bölümü öğretim görevlisi Kemal KÜREKÇİ tarafından gerçekleştirildi. Bölgemiz Konferans Salonu’nda ve uygulama sahalarında düzenlenen eğitime İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli 22 personel ile beraber Antalya, İzmit, Eskişehir, Denizli illerimizden de misafir kursiyerler katıldı.İtfaiye personelinin mesleki becerilerinin güçlendirilmesi ve yürütülen her türlü faaliyette daha bilinçli ve etkin olması amaçlanan 1. Seviye Yangın Eğitici Eğitiminde, yanmanın oluşumu, yangın söndürme cihazlarını tanıma, sabit söndürme sistemleri ve solunum cihazı kullanımı gibi birçok konuda teorik bilgi verildi. Teorik bilgilerin ardından katılımcılara uygulamalı eğitim verilmesi ile kursiyerler katılım ve başarı belgesi almaya hak kazandı.
Hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem veren

Hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem veren ve personelin bu tür eğitimlere katılımlarına hassasiyetle yaklaşan Bölge Müdürlüğümüz tarafından İtfaiye personeline“ 1. Seviye Yangın Eğitici Eğitimi ” verildi. 
28 / 31 Aralık ve 4 /11 Ocak tarihleri arasında, bir hafta uzaktan bir hafta uygulamalı olarak düzenlenen eğitim, Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksek Okulu Sivil Savunma Ve İtfaiyecilik Bölümü öğretim görevlisi Kemal KÜREKÇİ tarafından gerçekleştirildi. 
Bölgemiz Konferans Salonu’nda ve uygulama sahalarında düzenlenen eğitime İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli 22 personel ile beraber Antalya, İzmit, Eskişehir, Denizli illerimizden de misafir kursiyerler katıldı.
İtfaiye personelinin mesleki becerilerinin güçlendirilmesi ve yürütülen her türlü faaliyette daha bilinçli ve etkin olması amaçlanan 1. Seviye Yangın Eğitici Eğitiminde, yanmanın oluşumu, yangın söndürme cihazlarını tanıma, sabit söndürme sistemleri ve solunum cihazı kullanımı gibi birçok konuda teorik bilgi verildi. Teorik bilgilerin ardından katılımcılara uygulamalı eğitim verilmesi ile kursiyerler katılım ve başarı belgesi almaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.